Vyberte nejvyšší melodii nejvyšší melodie Xi’ana

Shaanxi se nachází ve vnitrozemském zázemí Číny.Druh v Shaanxi je bohatý a jednoduchý.Tvrdě pracující a jednoduchí lidé Shaanxi si užívají přirozené dárky a vytvářejí jedinečnou kuchyni Shaanxi s moudrostí.

Maskový kriket

„Maskový klip“ se nazývá obrácený vzorec věty starověkého Číňana, což znamená, že „maso je chyceno v ravioli“.Shaanxi je naléhavá a přímočaré, zachraňuje slovo „yu“ a je zde masný kriket „čínského hamburgeru“.Masková klip je ve skutečnosti úžasnou kombinací dvou druhů jídla: Maso, Bai Jiyu.Kombinace šťáva a bai jiyu je vzájemnou kombinací a navzájem je extrémně.Voňavé maso je křupavé a pachuť je nekonečná.Stará polévka se používá pro starou polévku, spojenou s dovednostmi dovedných hasičských útoků pána, masa na vaření je často bohaté a měkké a vchod se roztaví.Barva, vůně, kvalita masa, chuť, jak „krásná“ je „krásná“.

Hovězí a skopová bublina

Shaanxi má krásnou chuť, zejména v nejpříjemnějším skotu a skopovém skotu Xi’anu.Má jemné vaření, měkké ingredience, silnou polévku, tuk, ale ne mastný, bohatý na výživu, přetékající vůně, svůdnou chuť k jídlu a nekonečnou dochuť.Díky svému teplu a hladu je milován lidmi všech etnických skupin v Xi’anu a v severozápadním regionu.Klíčem k lahodnému hovězímu masu a skopování je „vaření“.Vařte dobře, tlustá polévka, tuk, ale ne mastný, přetékající vůní a nekonečnou pachuť.„“ 烹 烹 “vařené s masem je křupavé a suché.Při jídle hovězího masa a skopového masa se lidé Shaanxi často přenášejí na cukr a česnek, nebo vůně, jako je voňavé, kořeněná omáčka a sezamový olej.Po jídle „vývaru“ je vůně plná vůně.

Hrnčí helma

Nazývá se také Pot Kiss, hrnčí přilby a suché ravioli.Helma hrnce pocházela z darů daných babičkou na slunce, které Yueyue, a později se vyvinula do pohodlného jídla.Helma hrnce je kulatá, má průměr, 1 palce tlustý, váží 5 liber.Vezměte pšeničný nudlový prášek, stonky a nudle a pečte v nízkém ohni v mělkém hrnci.Vzhled je žlutý, řez je písčitý, křupavá ústa jsou vhodná, může být umístěna po dlouhou dobu a je přenosná.Mezi „Top Ten Monsters in Shaanxi“ sestavené z outsiderů je monstrum jako „Baicai jako víčka pot“, která odkazuje na helmu hrnce.Nejslavnější Guanzhong jsou helmy Qianzhou Pot, helma polby Changwu County, helma Qishan County, helma Fengxiang County.Osm příšer v Shaanxi je jako květináče. “To je velký kriket jako hrnec, což je slavná helma v Shaanxi.

Křišťálový dort

Dobře známý čínský a zahraniční „dejungong krystalový dort“.Křišťálový dort je malý a vynikající, kůže je křupavá, zvlhčuje ústa, čisté vrstvy, jíst více oleje, ne mastné, těžký vchod do cukru je sladký a nutí lidi, aby chtěli jíst s bohatými růžemi a oranžovými dorty.Křišťálový dort je zlatý a čtyři týdny jsou bílé.Křišťálové koláče pocházely z Xiaxian County v dynastii Song.V té době to bylo velmi renomované v oblasti Guanzhong a on byl jmenován s Bird’s Nest, Tremella a Jinhua Ham.

Konopí

Potraviny konopí je ve tvaru jujube a střed je po dokončení výroby, hlavní doplňkové materiály jsou vzájemně smíchány, šlachy jsou tvrdé a hladké a místní atmosféra je silná.Potraviny konopí je druh nudlového produktu.Jeho hlavní pomocné materiály jsou vzájemně smíšeny, šlachy jsou tvrdé a hladké a nativní atmosféra je silná.Je velmi snadné vyrábět konopné potraviny.

Stone Bun

Shi Ziyu je populární chuťové jídlo v Guanzhongu, Shaanxi.Protože byl umístěn na vyhřívané kameny, byl pojmenován po něm, takže byl pojmenován, který je také známý jako písek, cvrčky a sušené ravioli.Protože má dlouhé metody historie a primitivního zpracování, nazývá se aktivovaný kámen v čínském jídle.Historie kamenného kriketu je velmi dlouhá a kamenný kriket má zřejmé relikvie „kamenné vaření“ v éře kamene.Podle pověstí: „Když jsem Shen Nong, byl jsem překvapen, když jsem jedl údolí, shimi plus pečený kámen a jedl.“V dynastii Zhou, „以, přidání rýže rýže na pečeném kameni a vařené vařené.“To ukazuje, že Shi Ziyu se vyvinul ze starověkého „燔 燔“ a prošel dlouhodobým rozpětím a neustálému zlepšování.Dynastie Tang se nazývala „kamenný dort“ a jednou s tímto dortem byla kloužena císaři.V dynastii Qing se Shi Ziyu předal do Jinlingu, nazvaný „Natural Cake“.Shi Ziyu je vyroben z horkých kamenů jako sporák.Je křupavý a slaný a je odolný, takže ji lidé velmi milovali.

Masová pasta kořeněné polévky

Pikantní polévka z masové pasty je občerstvení Xi’an Huimin Halal.Jedna z nejpopulárnějších snídaně v Xi’anu.Meatballs Hu pikantní polévka pocházela z Xi’anu, což může být zeleninová hovězí koulená polévka nebo hovězí koule dušené zeleniny, ale ti, kteří se liší od jiných míst, jsou polévka, která mají být zahuštěna.V polévce jsou kulaté hovězí koule, nakrájené na kousky brambor, lotosové bílé, hu yibu, květák, celer atd.Nejprve vařte polévku s hovězí a ovčími kostí, přidejte hovězí koule, dušené zeleninu a konečně zahušťujte.Je snadné říci, ale je vhodné pro to, aby bylo chutné připravit jídla.Před jídlem lžíce oleje z červeného pepře, obchod pečlivě vyrobený, jíst jazyk jazyka (pepře způsobující pohromu), mírně se pocení a jeho tělo je pohodlné.Dalším elegantním názvem masové pasty je elegantní jméno Bazhen Tang a je přirozeně přehnaný Bazhenem, ale také ukazuje, že „obsah“ horké polévky je hodně.Říká se, že HU pikantní polévka poprvé přišla z Henan.Hlavní ingredience jsou k dispozici také pikantní polévka Henan Paste, tisíce hedvábí, arašídové rýže, koriandr, zázvor, hořčice, pepřem atd. Podle různých sekcí a regionů bude tam Hovězí maso (ovce) Maso, sójové boby, sójové boby, sójové boby, sójové boby, sójové boby, sójové boby, sójové boby, houba, denní listina, špenát, ředkvička, zelená cibule atd.

Gourd Head

Slavná příchuť občerstvení v Xi’anu v provincii Shaanxi.Hlava tykev pocházela z „smaženého bílého střeva“ jídla v dynastii písně.V roce 1929 bylo nejslavnější vepřové tlusté střevo provozované He Leyi.Protože tlusté střevo prasete je silné jako tykev, nazývá se „tykevkou“.Vyvinula se z tlustého střeva na mnoho odrůd včetně mořských plodů.Rolte tlustého střeva a vepřového břicha solí a octem, otřete mastný a rybí vůní, opláchněte střeva a břišní bílé vlasy a poté je pečte na horkou hrnci. Vodová vařič odstraňte střeva po 10 minutách, odstraňte střeva a osušte jej v žaludku.

Vývar je vyroben z vepřové kosti, vepřového čtvercového masa, kořenícího sáčku (pepř, anýz, skořice, tráva ovoce).Vezměte 2 porce vývaru a 1 část vody, abyste vařili oheň. , mořská okurka 2 film) Úhledně vybíjejte na kousky buchty, nalijte polévku válenou do hrnce 3-4krát, takže polévka v misce je namočena do polévky, a poté lidem dává lidem vařit víno, kořenící vodu (pepř, Osmiúhelníková, skořice, skořice), msg essence, msg, koriandr a česnek drcené, nalijte vařené sádlo a nakonec nalijte polévku s jemným česnekem, kimchi a kořeněnou omáčkou.Polévka je jemná a chutná.Jedná se o jídlo s vysokými nasycenými mastnými kyselinami, vysokým cholesterolem a vysokými uhlohydráty.Pokud přidáte mořské plody, můžete zvýšit obsah bílkovin.

Vařené nasekané vnitřní ovce

Ovce jsou rozdrceny, která je vyrobena z ovčí hlavy, kopyta, krve, játra, srdce, střev a břicha, takže je také známá jako „ovčí hocked“.Ovce jsou rozdrceny a ovce jsou různé a zlomené.Není to smíšené ani zlomené a chutná žádná chuť.Vnitřní orgány ovcí v hrnci rozdrtily ovce, s širokou škálou tvarů, různých masů, chuti i kyselých, ne -lištových a nezerových, lahodné polévky, vitality ve vstupu, bohatou výživou a chladem na severu s chladem Klima může být studené a chladné, často jím půl misky před spuštěním břicha a když ho jím všude, po misce kape horký pot.Je ekonomické a snadné jíst.

Yang Ling namočil ve vodě   

Tvář je tenká a lesklá, mastná a kořeněná a nudle polévky jsou zabaleny.Nudle a polévky Yang Ling namočené ve vodě byly při jídle odděleny.