První tlak města!Nové artefakty ve Velkém mistrovském Grand Cafei pro zlepšení úrovně digitalizace bezpečnosti potravin

Jako důležitý zdroj stravy vysokoškolských studentů se jejich problémy s bezpečností potravin dostaly rozsáhlé pozornosti.Úřad pro dohled a správu okresu Xuhui prohloubí provádění modelu preventivního dohledu a ujme se vedení při zkoumání a formulaci „pokynů pro digitální řízení provádění bezpečnosti bezpečnosti potravin za provádění bezpečnosti potravin“ k vytvoření pro tvorbu „Pokyny pro implementaci bezpečnosti potravin“. -To -Tothe -After -to -After -to -After -to -After -to -After -After -to -to -Advance Prevention.
Pod vedením Úřadu pro dohled a správu okresního dohledu v okrese Xuhui zahájil kampus Xuhui v Šanghaji Normal University první elektronický inspekční systém pro bezpečnost potravin ve městě, aby uchopil tři vazby manažerů, inspekcí a včasného varování a neustále zlepšoval úroveň úrovně. Digitální správa bezpečnosti potravin.
NFC Punch -in Inspection: Existují některé hlídky, dobře založená vyšetřování a změny
Jako kavárna kampusu musí být zavedena jeho vlastní bezpečnostní povinnosti a musí být vytvořena denní inspekce.V současné době většina jednotek stravování používá papír k vyplnění formuláře a budou existovat problémy, jako jsou lidé, kteří do stolu nepřijeli nebo chybějící položky.Vstoupili do zadní kuchyně kavárny „Tao Liju“ na Normal University v Šanghaji, reportéři viděli na zdi malé šestiúhelníkové zařízení na zdi. Seznam položek, zkontrolujte stav kontroly, najděte problém a nahrajte současně do systému správy Smart Cafeteria.
Nastavení inspekčních položek se týká hlavně „šesti t“ na hodnocení a inspekci a inspekční standardy (2023) “„ Six T “v kavárně Šanghajské univerzity (2023) a kombinované s navrhovanými názory dozoru Při každodenní inspekci úřadu dohledu nad okresním trhem Xuhui kontrolujte standardy, požadavky na opravu a mechanismy zpětné vazby.Včetně kontroly v přípravě jídla, úředník pro bezpečnost potravin připomene úředníkovi pro bezpečnost potravin, aby zkontroloval, zda jsou druhé dveře šatny normálně vypnuty a zda je ultrafialová dezinfekce světla normální.
Reportér se dozvěděl, že existuje mnoho klíčových bodů, jako jsou inspekční místa NFC, jako je tato, v přípravné místnosti, nádobí, studené pokrmy a amarantové místnosti v kuchyni jsou 1 týdenní inspekční bod. .
Jakmile je problém nalezen během inspekce, bude do systému zaznamenán důstojník pro bezpečnost potravin a systém jej automaticky odešle odpovědné osobě odpovídajícího bodu, aby jim včas připomněl napravit.“V dalším kroku budeme upgradovat a zlepší inspekční funkci NFC a odpovědná osoba bude v systému napravena za účelem vytvoření uzavřené smyčky.“ Normal University Logistics Service Center, řekl novinářům.Kádry úřadu pro dohled nad okresním trhem Xuhui také otevřely účet, aby se přihlásili do systému a zkontrolovali inspekci jídelny a nápravu problému v reálném čase.Uvádí se, že úřad pro dohled nad okresním trhem Xuhui poté otevře regulační platformu „Inteligentní bezpečnost“ a elektronickou kontrolní systém bezpečnosti potravin.
Inteligentní varování: Nechte prevenci rizika krok vpřed, abyste vykročili vpřed
„Digitální dohled výrazně zlepšil naši schopnost zabránit rizikům bezpečnosti potravin a zlepšení úrovně digitálního řízení centralizovaných jídelních jednotek může umožnit varování o riziku o krok vpřed. Když se problém právě objevil, i když je to jen začínající, je to jen Objeveno a vyřešeno včas.
Načítání a vykládání ve skladu a relativně velký personál toku a někdy se někdy nevrátí po přesunu myši.V kavárně „Tao Liju“ na Normal University v Šanghaji lze varovat vypouštění opomenutí, jako jsou podlahové desky, včas prostřednictvím digitální transformace řízení včas.
Zaměstnanci prokázali reportérovi, že v 5. sekundách při užívání krys začaly inteligentní správcovské zařízení u dveří skladu vydávat ostrý zvuk „pípnutí“. mobilní telefon.
Kromě toho, zda jsou inteligentní monitorovací krysy posunuty, je ve skladu v přípravné místnosti také nastaven poplach.Reportér viděl, že na obou koncích zdi bylo pár infračervených radiačních zařízení. blokováno.
Prostřednictvím inteligentního řízení vzorků může být problémem vyřešení vzorků vysokých škol a univerzit také inovativní prací prováděnou Úřadem dozoru na dohled nad okresem Xuhui.Počet jídel na vysokých školách a univerzitách má velké množství jídel a hojné nabídky.Aby se tento problém vyřešil, Úřad pro dohled o okresním trhu Xuhui aktivně prováděl pokyny -vylepšil zařízení a vybavení v jídelně, inovoval zavedení inteligentních retenčních chladnic a realizoval digitální správu úplných procesů.
Ding Lei, zástupce ředitele Úřadu pro dohled nad okresním trhem Xuhui, řekl: „Dále budeme povzbuzovat a vést více školních jídelen, penzijních institucí, lékařských institucí a dalších koncentrovaných jídelních jednotek v jurisdikci k digitální transformaci na správu. Scénáře aplikací, skutečně zabránit rizikům u zdroje a podporují iteraci preventivního dohledu. “
Původní název „První tlak města!Xuhui Tato univerzita přidává nový „artefakt“ “
Zdroj: Jie Jingsheng, Lu Haijie/WeChat Public Account „Shanghai Xuhui“
(Tento článek pochází z přerůstajících zpráv, stáhněte si prosím aplikaci „Surging News“ pro více původních informací)
Zpráva/zpětná vazba