Ruisi Education: Konkurenceschopnost vytváření esa dítěte

Jaká je konkurenceschopnost ACE pro děti? Současně pokračuje v inovacím rozvoji, který byl předán jedinečným odpovědným listem, který patří RISI.

Jak všichni víme, každé dítě je jedinečné a jejich zájmy, talenty a růstový rytmus se liší.Proto pevně věříme, že neexistuje žádný vzdělávací model „One -velikosti -vše“, který může být vhodný pro všechny děti.Vzdělávání by mělo poskytovat řadu možností, aby každé dítě mohlo najít cestu učení, která jim nejlépe vyhovuje, a tím splňovat jejich personalizované potřeby rozvoje.Zároveň je poptávka po talentů ve společnosti stále více diverzifikovaná.

Na základě tohoto konceptu je vzdělání Ruis založeno na tomto konceptu, že vytvořením diverzifikované produktové matice se zaměřením na pěstování pěti hlavních komplexních schopností dětí: odvaha prozkoumat, samostatně, odváží se klást otázky, samospráva a sebevědomí sebevědomí a sebevědomí .Věříme, že tyto schopnosti se netýkají pouze klíče k budoucímu akademickému a kariérnímu rozvoji dětí, ale také o základním kameni jejich přizpůsobení do doby umělé inteligence a realizaci osobní hodnoty.

Nechte děti dívat se na svět a sebe v režimu růstového myšlení

Ruis Education povzbuzuje děti, aby objasnily své životní cíle a tvrdě pracovaly.Současně také zdůrazňujeme, že v procesu růstu dětí je stejně důležitá kultivace sociálních schopností, empatie a schopnosti týmové práce.

Za účelem dalšího obohacení zkušeností s učením dětí, vzdělávání Ruis dále posílilo výstavbu online rozložení produktů a multi -disciplinárních schopností v roce 2024.Prostřednictvím blízké kombinace online a offline jsme vytvořili komplexní a multiscenové vzdělávací prostředí pro děti -růstový vesmír.V tomto neomezeném vesmíru mohou děti volně prozkoumat znalosti, rozvíjet zájmy a cvičební dovednosti, aby lépe vítá budoucí sociální výzvy.

Ruisi pěstuje vesmír, komplexně pomáhá zlepšit komplexní schopnosti

Růstový vesmír Ruis je důležitým projevem našeho inovativního vzdělávacího modelu.Tyto barevné učební programy nejen umožňují dětem učit se ve štěstí, ale také jim umožňují najít své zájmy a pokyny v komplexním vývoji.

Jako hvězda důvěry Ruise Mart povzbuzuje děti, aby se s jistotou projevovaly různými představeními. Získejte, dosažení efektivního růstu.

Čtení Adventure vede děti k zahájení úžasné cesty čtení, umožňují jim cítit zábavu při čtení při průzkumu a učení, uspokojit personalizované potřeby vývoje anglických schopností a pomáhat dětem realizovat autonomní čtení v angličtině.

Pattoo Thinking vede děti, aby hrály trénink logického myšlení gamifikovaným způsobem, umožňují jim zlepšit schopnost myšlení v uvolněné a šťastné atmosféře a cítit kouzlo a sílu matematiky.