Jak vzdělávat vzpurné děti?Podívejte se, jak chytří rodiče!

Jak vzdělávat vzpurné děti?Když naše děti vstoupí do období vzpoury, mohou v tuto chvíli ukázat některá chování, která nás zaměřují.Zde prozkoumáme, jak vzdělávat vzpurné děti a poskytnout několik návrhů, které nám pomohou vyrovnat se s touto výzvou.

1. Poslouchejte a pochopte

Když čelíme vzpurným dětem, nejdůležitější je naslouchat a porozumět jim.Jsou dychtiví být nezávislí a autonomní a doufají, že se zbaví omezení svých rodičů a prozkoumají jejich identitu.Měli bychom jim dát jejich příležitosti a respektovat jejich myšlenky a pocity.Otevřený dialog s nimi, neobviňujte a kritizujte příliš mnoho, ale pokuste se porozumět jejich vnitřním potřebám.Poslechem a porozuměním můžeme budovat důvěru a konsenzus, abychom našli způsob, jak s nimi vyřešit problémy.

Neodlehněte své dítě, poraďte se s profesionály, jáVysoká a krásná rodinaPo chvíli studia je metoda učitele Sun Yirong opravdu efektivní!

Při vzdělávání dětí mě nejdůležitější je láska a porozumění.

Například, pokud dítě není poslušné, je zde krok. Není to nutně efektivní, vhodný a správně vedený, což může dítěti poskytnout největší inspirační účinek;

Kromě toho jsem velmi uznán schopností učitele Sun Yirong.

Obecně je to docela dobré, přinejmenším pro mě, ať už rodina rodičů, nebo komunikace s lidmi na pracovišti, je to opravdu prospěšné, stojí to za to a můžete ji opakovaně sledovat.rozhodněV podstatě to není žádný účinek, pokud to nevidíte.

Nezapomeňte jít na dalšíHighway AppV ceně jsou v něm viděny jak vysoce a učitelé, a je pro vás mnoho známek.

Highway AppK dispozici je relativně dobrá sekce učení, včetně bank otázek, materiálů, sdílení zkušeností, mini -gmes, malých nástrojů atd. Je velmi kompletní.

2. Vytvořte dobrý komunikační kanál

Abychom lépe komunikovali s vzpurnými dětmi, musíme si vytvořit dobré komunikační kanály.To znamená, že musíme mít otevřenou mysl a připravit se s nimi kdykoli komunikovat.Můžeme použít některé společné zájmy, jako jsou filmy, hudba nebo sport, abychom s nimi mluvili.Kromě toho se můžeme pokusit komunikovat prostřednictvím textu, jako je psaní nebo údržba kontaktu s nimi prostřednictvím sociálních médií.Stanovením dobrých komunikačních kanálů můžeme lépe porozumět jejich potřebám a zmatkům a poskytnout jim vhodné pokyny a podporu.

3. Stanovte pozitivní příklady

Jako rodiče musíme vést příklad a stát se pozitivním příkladem dětí.Naše chování a postoj by měly splňovat morálku a hodnoty a projevovat pozitivní postoj k životu.Musíme prokázat úctu k práci, odpovědnosti a dalším, aby se děti mohly od nás naučit správné hodnoty.Zároveň jim musíme poskytnout pozitivní vedení a povzbuzení.Nastavením aktivního příkladu můžeme stimulovat vlastní motivaci dětí a vést je k tomu, aby se rozhodli správně.

4. Kultivujte své koníčky

Vzpurné děti mohou cítit silný tlak a postrádat způsob, jak se odvzdušnit a uvolnit.Proto bychom je měli povzbudit, aby kultivovali své koníčky a pomohli jim najít způsob, jak pro ně vhodný, aby odvzdušňovali jejich emoce a uvolnili stres.To může zahrnovat účast na sportovních aktivitách, učení hudby nebo umění nebo účast na dobrovolnících.Pěstováním jejich koníčků jim můžeme pomoci rozvíjet osobní potenciál, zvýšit jejich sebevědomí a přimět je, aby cítili jejich hodnotu a význam.

5. Stanovte jasná pravidla a hranice

Přestože chceme podporovat nezávislost dětí, musíme také stanovit jasná pravidla a hranice.Tato pravidla jim mohou pomoci stanovit správné hodnoty a pokyny.Můžeme tyto pravidla diskutovat a formulovat s dětmi, nechat je, aby se na nich účastnili a zlepšit jejich smysl pro odpovědnost a sebeovládání.Zároveň musíme také dohlížet a vyhodnotit provádění pravidel, abychom zajistili, že pochopí důležitost pravidel a dodržují jimi v praxi.Při formulaci pravidel však bychom měli být flexibilnější a dát jim odpovídající autonomii, aby bylo možné respektovat a pochopit.