V Thajsku se koná výstava 2024 China Higher Education

Na 22. na University of Bangwu Li, Thajsko se konala výstava pro vysokoškolské vzdělání Xinhua, Bangkok, 22. června (reportér Chen Qianci, Wang Yuanyuan) 2024 China Higher Education Adget, přitahoval mnoho thajských učitelů a studentů, přitahoval mnoho thajských učitelů a studentů a studentů. konzultovat a komunikovat.
Thajsko místopředseda vlády a ministryně energie, Jira Pan, uvedla, že čínská výstava vysokoškolského vzdělávání pomáhá propagovat akademické výměny a spolupráci mezi vzděláváním a akademickými výměnami mezi Thajskem a Čínou. .
Čínský velvyslanec v Thajsku Han Zhiqiang přednesl projev, že vzdělávací výměny a spolupráce jsou důležitou součástí přátelské spolupráce v Číně -Thajka.Tentokrát je výstava China Higher Education první výstavou ve velkém měřítku pořádanou výborem pro správu studia v Číně v Thajsku. Čína.
Zhang Jun, vedoucí delegace na vysokoškolském vzdělávání, uvedl, že tento výlet zorganizoval 32 známých čínských univerzit, včetně univerzity Tsinghua, Čínská univerzita politologie a práva a Pekingské univerzitě a astronautiky, které přijde do Thajska. Tato příležitost propagujte studenty a vědce obou zemí, aby rozšířili svůj dvoucestný tok.
Čínská výstava vysokoškolského vzdělávání je pořádána Výborem pro správu národního fondu Číny a čínským velvyslanectvím v Thajsku a pořádá ji University of Khakuri.
„People’s Daily“ (15. verze 24. června 2024)
Zpráva/zpětná vazba