Zdravý vegetariánský den, A.O.

S rostoucí pozorností zdravé stravy lidí se vegetariánské jídlo postupně stalo novým stylem moderního života.15. června 2024 je každoroční vegetariánský den Health, který opět evokuje hluboké porozumění výhod vegetariánského zdraví lidí.
Vegetariánské potraviny, které jsou hlavně rostlinné potraviny, jsou bohaté na ovoce, zeleninu, fazole, zrna atd.Tyto složky nám nejen poskytují nezbytné nutriční prvky, ale také pomáhají snižovat riziko různých chronických onemocnění.Kromě toho může vegetariánské jídlo také podporovat zdraví střeva, udržovat rovnováhu bakterií a poté podpořit celkové zdraví těla.
V den zdravého vegetariánského jídla se můžeme pokusit použít více rostlinných potravin k obohacení našich jídelních stolů: oves, hnědá rýže atd., Bohaté na dietní vlákninu a minerály, jsou důležitými zdroji energie; Protein s vysokou kvalitou -pomáhá snižovat cholesterol;
Vegetariánské jídlo samozřejmě neznamená zcela opustit krmivo pro zvířata.Při zachování vegetariánského jídla nám mohou některé zvířecí potraviny, jako jsou ryby, drůbež atd., Poskytnout nezbytnou výživu.
Koncept zdravého stravování přinesení vegetariánského jídla mění životy lidí -to se shoduje s „Zdravou kuchyní“ A.O.Koncepce jeho zdravotního vaření ve spojení s požehnáním A.O.
Jak všichni víme, ať už je to maso nebo vegetariánské, je pro smažení nezbytné a uživatelé jsou často obklopeni.V tomto ohledu se Smith spoléhal na výkonnou technologii propojení AI-Link, aby vytvořil myčku JIEBA, která je na míru na míru, která je na míru na míru, aby plně simulovala manuální mycí scénu, což umožňuje horní část a dolní část Nastříkejte tři velké spěchající síly.
Myčka nádobí může také použít AI-Link k přímému připojení k čističi vody pod skříňkou k dosažení nádobí pro mytí vody, rozloučte se s ručním přidáním sůl, takže stolní nádobí neopouští, ani neobsahuje vápník a hořčíkové iontové těžké kovy navíc s horkým sušením+ metodou sušení uvnitř i vně, bakteriostatická rychlost nádobí po promytí dosáhne 99,99%a trvala až 72 hodin, čistější, zdravější, bezpečnější a mírumilovné.
Při vaření lahodného vegetariánského jídla doma je potřeba dobrý pomocník.3D napařování grilované všechny -v -je také hvězdným produktem A.O. Jídlo oleje. Proces vaření je realizován.Pokud jde o výběr materiálu, ve srovnání s mainstreamovým smaltem v průmyslu A.O.
Pod požehnáním inteligentního propojení AI-Link, ať už se jedná o myčku nádobí pro čištění, 3D kouřící grilovaný grilovaný stroj all-in-one, nebo kapuce „瀞“, chlad a chlad pod skříní, čistič pitné vody , měkká voda, ohřívač vody, domácnosti, výborné a propojení moudrosti, hraní zdravého kuchyňského koncertu „Net“, „tiché“, „瀞“, dělá rodinu osvěžující, vhodnější pro užívání vegetariánského jídla, užívání si, zdravé jídlo, užívání, zdravé jídlo, a krása života.
150 let hlubokého dědictví, celou cestu k transformaci a inovací
Během vývoje inovační technologie: Před 10 lety vypukla technologie mobilní komunikace, která dosáhla chytrých telefonů a aplikací pro mobilní telefony, které byly umístěny do všech květin, a zcela mění životní styl lidí.Před pěti lety umožnily s vysokou rychlostní ovladači různých technologií, jako je 5G a internet vozidel, inteligentním automobilům dosáhnout komplexní inteligentní interakce lidí a automobilů a výrazně vylepšily své zkušenosti s cestováním a jízdou.
V dnešní době se inteligentní domy stále více objevují a technologie inteligentního propojení vstupuje do běžného života.Tento rok je 150. výročí A.O.A.O. -Mink’s High-End Inteligentní značka propojení.
Obří vybavení procesu vývoje 150. výročí se nadále otáčí, což ukazuje, že A.O.Inteligentní design centrálního náměstí jako Ripples a The Breeze foukal, který hluboce interpretuje koncepci Smithova A.O.A.O.
Pod požehnáním mnoha artefaktů v A.O.Nejedná se jen o volbu stravy, ale také přispívá svou vlastní silou k omezení globálního oteplování.
Na zdravý vegetariánský den v roce 2024 obhajujeme společně vegetariánské jídlo a užijte si zdravý a chutný život!
Zpráva/zpětná vazba