Studenti studující v Británii, které jsou lepší

Chcete také vědět o postgraduálních studentů studujících ve Velké Británii, které vysoké školy jsou lepší a analýzu a odpověď této otázky?Věřím, že budete mít hlubší porozumění prostřednictvím obsahu následujících článků.

Studenti studující v Británii, které jsou lepší

Které vysoké školy jsou lepší studovat postgraduální studenty ve Velké Británii?

London College of Fashion

Obtížnost aplikace: 4.5

Výhody: Design oblečení, design příslušenství, ilustrace, fotografie

Kurzy pro řízení designu módního průmyslu na vysoké škole reagovaly na stále rostoucí vzdělávání a řízení vzdělávání v módním a maloobchodním oděvním průmyslu, které může efektivně využívat své odborné znalosti pro potřeby odborníků nebo odborníků na konzultaci.

Program literatury Master of Literature má chtít posílit své stávající znalosti o designu a řízení, zlepšit své vyhlídky na zaměstnání nebo dokonce mít více absolventů výzkumu připravených pro pozdější návrh.

University of Southampton University of Art v Southamptonu

Obtížnost aplikace: 4.2

Výhodní velitelé: Grafický design, textilní design, správa módy

Major pro správu módy na vysoké škole vám umožňuje plné hry svým dovednostem a talentům v oblasti zájmu.

Z tohoto kurzu se můžete naučit teoretické znalosti, magisterské praktické dovednosti a lépe soutěžit o učení magisterského titulu podle vašich odborných znalostí.

Současně kurz také poskytuje nástroje pro vytvoření vlastní práce a bude tu zvláštní osoba, která bude vést vaši práci, ať už je v souladu s současným trendem.

Vyvíjíte myšlení a dovednosti v následujících výzvách pro správu módy: kupující módy, analýza módy, správa a distribuce zásob, správa dodavatelského řetězce a móda pro rozvoj hodnoty značky.

University of Manchester na University of Manchester

Obtížnost aplikace: 4.2

Výhodní velitelé: Design oblečení

Textilní design, móda a management (filozofie výzkumu MPHIL, MSC od výzkumu -zaměřeného na magisterský titul; dva magisterský stupeň)

Akademický systém je 1 rok a žadatel má na počest alespoň bakalářský titul.

Obecně lze říci, že tento magisterský titul je přechodnou fází čtení

Roční standardní školné pro studenty plného času jsou 15 400 GBP ročně, nejnižší je 16 700 liber ročně a nejvyšší je 18 400 liber ročně.

Standardní výukové poplatky studentů ne -denně jsou každoročně 7 700 GBP ročně, s minimálně 8 350 liber ročně a maximálně 9 200 liber ročně.

Studenti studující ve škole mají příležitost požádat o stipendia.

Pokud jde o „britské studium v ​​zahraničí, které jsou instituce lepší“ a související obsah, je tento článek nejprve představen.