CTRIP: Populární malé město V květnové dovolené, trh krajského cestovního ruchu roste výše než první a druhá města

Během dovolené v květnu bylo nadšení pro cestovní ruch vysoké a mnoho malebných míst po celé zemi reprodukovalo „davy lidí“.5. května vydal CTRIP „Shrnutí prohlídky dovolené v květnu 2024“.Podle údajů CTRIP během dovolené v květnu udržoval domácí cestovní ruch stabilní a rostoucí trend na základě stejného období v loňském roce. rychlost výstupu vyšší než první a druhé trhy.Tyto dvě síly se stávají důležitou silou ovlivňující budoucí rozvoj čínského trhu s cestovním ruchem.
Potopení trhu při potopení metropole v malém kraji překonalo první a druhé městy
Během dovolené v květnu byly nejžhavějšími turistickými destinacemi Peking, Šanghaj, Hangzhou, Chengdu, Chongqing, Guangzhou, Nanjing, Wuhan, Xi’an a Shenzhen. Je to častý návštěvník domácích turistických destinací.
Současně je zřejmý trend potopení v cestovním ruchu. – a čtvrtá – městská města jsou menší než krajský trh.Yangzhou, Luoyang, Qinhuangdao, Weihai, Guilin, Kaifeng, Zibo, Huangshan, Tai’an, Shangrao atd. Jsou relativně populární destinace třetího a čtvrtého linie.Anji, Tonglu, Dujiangyan, Yangshuo, Maitreya, Yiwu, Wuyuan, Jinghong, Kunshan a Pingtan jsou populární destinace krajského cestovního ruchu, s průměrným nárůstem příkazů cestovního ruchu o 36%.
Wang Yalei, analytik ve výzkumném institutu CTRIP, uvedl, že v předchozí prognóze 1. května CTRIP zjistil, že byl zjištěn růst trhu v kraji, který vyhraje národní trh, a krajský cestovní ruch je populární, čímž přináší nové přírůstky, což přináší nové přírůstky Trh cestovního ruchu přináší na trh s cestovním ruchem nové přírůstky.Celkové údaje o svátcích potvrzují tento názor.Z pohledu důvodu je potápěcí tržní základna nízká a růstový prostor je větší.Zároveň turisté sledují více relaxace a efektivnějších nákladů, což zrychluje potápěcí trend.Ve srovnání s „přeplněnými lidmi“ v prvních a druhých městech poskytuje potápěcí trh možnosti pro turisty k uvolnění svátků fyzicky i psychicky.Navíc, ve srovnání s vysokými svátky prvních a druhých měst, je trh efektivnější.Podle údajů CTRIP byla během dovolené 1. května průměrná cena noci v hotelu County Market pouze polovinou průměrné ceny populárních měst v prvním a druhém místě.
Za trhem s cestovním ruchem je rozmanitější ve zdroji a destinacích čínského trhu s cestovním ruchem, jakož i strukturální změny na straně nabídky na trhu cestovního ruchu a na straně poptávky.Z pohledu poptávky se spotřebitelé vyhýbají mentalitě lidí jasnější.Z pohledu na straně nabídky zlepšilo infrastrukturu s vysokou rychlostí železniční dopravy přímou povahu třetí a čtvrtého a čtvrtého a čtvrtého řádku a okresních trhů a centrálních měst.Současně se nabídka cestovního ruchu na klesajícím trhu neustále zlepšuje.Od začátku letošního roku je na platformě CTRIP téměř tisíc nových krajských malebných míst.Podle neúplných statistik přidalo od prosince 2023 10 provinčních administrativních obvodů celkem 127 scénických míst 4A, z nichž 65%bylo distribuováno v krajských městech a krajských městech.
Green Travel Leading 1. května „Four -Color“ Tourism Blooms
Během dovolené v květnu, ať už jdete do malého kraje na dovolenou, v blízkosti přírody nebo skákání na scéně hudebního festivalu, uvolníte své tělo a mysl a sledujete pocit relaxace, abyste se stali oblíbeným turistům.Park Camping, venkovní turistika, zelená silniční cyklistika, divoká jízda a další zelená „oční praní“ blízko přírody; Dramas je klíčová slova cestování během letošního dovolené v květnu.
Městský dav ve fanouškovské kleci po dlouhou dobu spustil realistickou verzi operace „Green Wild Fairy“ před domem a „oční praní“ se všemi věcmi, hangzhou „Liu Lang Wen Ying“, Huangshan Mokřad Xixi, lesní park Xinyang Port, Anshan Qianshan a další malebná místa „Green to Red“ přitahuje mnoho turistů k řízení.Hangzhou, Šanghaj, Nanjing, Guangzhou, Peking, Suzhou, Jinan, Tianjin, Chengdu a Wuhan jsou nejžhavějšími městy kolem květnové dovolené.Na platformě CTRIP, během dovolené v květnu, se vyhledávací teplo vyhledávacích míst a malebných míst pro horská místa zvýšila o 16%a 35%rok -za rok.
Někdo se rozhodl jít na vzdálenou severozápadní divočinu a přiblížit se k přírodě.Během 1. května byla asi čtvrtina charterového pořadí CTRIP zelená cesta k „divočině“, jako je Qinggan Ring Road, Qingang Ring Road, Hohhot Prairie Ring Road – téměř o 40 % – rok – téměř o 40 % – rok – road na -roční.
Studium muzea a barevné aktivity ne -heritage zahájené lokalitami umožňují turistům zažít kulturní hostiny během prázdnin.Během květnové dovolené se objednávky vstupenek v hlavních domácích muzeích zvýšily o více než 10%rok -na -celkový počet objednávek na městské muzea, jako jsou Peking, Shenyang, Chengdu, Xi’an, Kaifeng atd. Zvýšil se o více než 2,5krát rok -za rok.Během květnové dovolené se rozkazy na malebná místa související s červeným cestovním ruchem zvýšila o více než 20 % rok – Místa byla nejoblíbenější.
Během dovolené v květnu se nadšení souvisejících vyhledávání, jako jsou koncerty a hudební festivaly, zvýšily o 23%rok -ročně. a další růst.Stojí za zmínku, že některá města zahájila pouliční koncerty, jako je Tianjin’s „Bridge Music Exchange“ a Lanzhou „Yellow River Chorus“ atd., Které umožňují občanům a turistům zastavit se na ulicích, aby si užívali hudbu a přinesli turisty jinak.
Kromě toho byl v noci v některých oblastech otevřen režim „bílý+černý“ se vzestupem teplot.Během dovolené v květnu, Taiyuan, Huzhou, Nanchang, Dalian, Shijiazhuang a další místa měla vyšší míru růstu nočních cestovních příkazů a některá města se zvýšila o více než 30krát rok -za rok.
Míra růstu vstupu a výstupů je vyšší než u domácích cestovních příkazů.
S implementací pohodlí vstupu a výstupu je spojení mezi čínským cestovním ruchem a světem blíže.Během dovolené v květnu byla míra růstu pořadí v zemi a mimo ni vyšší než míra domácího cestování.Pokud jde o odchozí cestování, během dovolené v květnu, odchozí turné čínské turisty pokrývají téměř 200 zemí a více než 3 000 měst po celém světě. Korea jsou populární destinace pro odchod z Británie. odchozího cestovního ruchu v Číně, Turecku, Rakousku, Slovinsku, Itálii, Gruzii atd. Times.
Během 1. května se vstupní turné zvýšila o 105%rok -ročně a účinek vůči vízum byl významný. zvýšil se asi o 2,5krát rok -za rok.Ve městech provinčních hlavních měst je rychlým růstem vstupních cestovních příkazů Urumqi, Xi’an, Hangzhou, Kunming, Hefei, Chengdu, Lhasa, Harbin, Jinan, Taiyuan.V předvečer 1. května se speciální vůz CTRIP CTRIP.com zvýšil o dovolenou v květnu.Vstupenky na nákup online spolupracovaly s více než 600 malebnými místy, včetně terakotových válečníků a koní Qin Shihuang Mauzoleum a Shapotou také vstupní na vstupní příkazy, jako je Sanya. Zahraniční turisté také přivítali letový zážitek z nízkého vlastnosti.
Nedávno, s otevřením a opakováním leteckých společností v Mexiku, Brazílii a dalších místech v Číně, budou čínští turisté zkoumající svět dále a cestovní průmysl ve více zemích bude těžit z růstu čínských turistů.
Výzkumný ústav CTRIP věří, že během letošního dovolené v květnu, ve stejnou dobu s popularitou, byla některá malebná místa také nedostatečná a negativní emoce turistů byly pod silnými emocemi.Lze očekávat, že míra růstu trhu s cestovním ruchem bude postupně pomalu a s potápějícím se trendem trhu s cestovním ruchem a rozvojem vstupu a výstupu z cestovního ruchu bude dále testovat kvalitu rozvoje domácího cestovního ruchu: Jak inovovat Projekty cestovního ruchu na základě vysokých úrovní destinací a nadále zvyšují přitažlivost;Rychlost klesá a kvalita bude v budoucnu hlavním tématem trhu s cestovním ruchem.(Korespondent Zhang Dawei)
Zpráva/zpětná vazba