Módní vitalita mladá škola | prsty Nové trendy: Mladí lidé jsou oblíbení s náklady -Efektivní nošení brnění

□ Zibo Daily/Zibo Evening News/Expo News

Reportér Yan Hui

Od krásného popisu „Deset prstů Slim Jade Bambus střílí červeně, husy jsou šikmo karmínové mraky“, až po dětské vzpomínky na barvení nehtů s phoenixovou květinovou šťávou, osvětlení hřebíků s prsty, které nese krásu krásy, krásu lidí, je to upřednostňováno, je to upřednostňováno ženskými spotřebitelskými skupinami.Cena stovek dolarů však přiměla mnoho mladých dívek „dívat se na krásu a povzdech“.Když reportér navštívil trh, dozvěděli jsme se, že jako tradiční manikúra, nosí brnění, není vzhled nižší než tradiční nehtové umění, a je vhodné nosit vykládku, nakládání a prací -opětovné použití a kutilství , a postupně se stává novým favoritem mladých lidí.

Odpoledne 13. května přišel reportér k pultu, aby prodal nositelné brnění v okrese Zhangdian, aby na policích viděl různé obrněné výrobky.Podle úředníka, na sobě nehty, obchodník, přitahuje nehty prvků nehtů, jako je barva pozadí, diamantový ozdoba a vzorec.Po zakoupení kusu hřebíků je mohou spotřebitelé napravit na vlastní nehty přes želé lepidlo a další lepidla, aby dosáhli podobných účinků jako tradiční nehty.V současné době lze nositelné brnění na trhu rozdělit na tři typy: mechanické brnění, ručně vyráběné brnění a vlastní brnění.Mechanická A je 24 tablet s nízkými cenami a méně ručně vyráběných nehtů. Cena je relativně vysoká.

Reportér prohledal Xiahongshu s klíčovými slovy nošení brnění.Podle údajů TMALL se od března zvýšily tržby TMALL o 200%rok -za rok a existuje tendence pokračovat v růstu.Mezi nimi jsou nejoblíbenější krátké a stručné styly.Nejenže si koupili oheň, ale také přinesli pomocné nástroje.Rychlý růst prodeje uvedl rychlý vykládací voda, lepidlo a další produkty kolem brnění.

Dong Jiaran ukázal zbroj, který koupil pro reportéry

„Protože jsem se v novém roce nemohl dostat do nehtového obchodu, koupil jsem si z Armor z internetu s psychologií, že jsem se snažil vidět. Z vysoké školy, řekl novinářům: „Jděte jednou do obchodu s nehty a dělejte dobře. Jakmile se v měsíci musí nosit manikúru v ruce, ale měnící se styl brnění se může nejen podívat na náladu na změnu stylu, ale také Použijte to od nového roku do současnosti, koupil jsem celkem více než 30 krabic, každá krabice, cena nečeká od 19 juanů na 200 juanů. Proveďte základní nehty s plnou barevnou ve fyzickém obchodě.

Obecně nosit brnění je vybaveno podpůrnými nástroji a želé lepidlo

Z pohledu „post -90. let“ Sun Chenxi, který je zaneprázdněn prací, se zdá, že čas -snižování a prací na nošení brnění „otevírá dveře novému světu“.Sun Chenxi představil: „Mohu nosit nehty asi půl hodiny a moje přítelkyně jsou v provozu více kvalifikovanější. Může se to provádět za 15 minut. Pokud se to dělá dobře, mohu je udržovat po dobu 3 až 7 dnů. Za hodinu. , nemůže si to dovolit. “

Divize proso vytvořila vlastní brnění podle potřeb zákazníků

Popularita nošení brnění také učinila básně, které již mnoho let pracují v obchodě s nehty v Zhangdiánu.Řekla: „Většina předchozích přizpůsobených nehtů jsou lékaři a sestry, které nejsou vhodné pro nehty během práce. sami.Na druhou stranu, zbroj, který vyrobil mistr na nehty Cross Online Online Online Online Bariéra mezi následujícími dvěma scénami přináší spotřebitelům větší představivost.