Srdce dítěte chrání krásné prostředí.

▲ Otevřená kampaň Den Země se konala.Přiznání dotazovaného
Aby se stimulovala povědomí a ochranu lásky a ochrany domova Země, když dorazí 55. Světový den Země, přijde Chongqing Little Industry Commission of Chongqing Little Industry Commission a Slavnostní škola a jihozápadní společnost v Číně Stavba druhého úřadu uspořádala více než 240 učitelů a studentů, aby vstoupily do řeky Jiangjiang v okresní meteorologické stanici.
Vstoupili do meteorologického pozorovacího pole a mladí průkopníci byli poprvé přitahováni lopatkou.Toto nerovnoměrné zařízení může přesně měřit směr větru a hladinu větru, takže mladí průkopníci jsou hluboce vědecké.V pozorovacím poli navštívili mladí průkopníci také různé meteorologické nástroje, aby pochopili celý proces meteorologických údajů z pozorování k zaznamenávání.
Venkovní poradci a meteorologičtí zaměstnanci distribuovali publicitní materiály, jako je meteorologická prevence katastrof a zmírňování populárních vědeckých znalostí, meteorologické vědecké znalosti a další propagační materiály pro mladé průkopníky byly podrobně vysvětleny.
„Aktivně se účastní výsadby stromů a noste se na Zemi! Událost, mladí průkopníci aktivně navrhli navrhnout, aby se jedná o akční plán, jak se vypořádat se změnou klimatu a chránit Zemi.
Příslušná osoba odpovědná za malý pracovní výbor v okrese Lijiang uvedla, že bude i nadále provádět praktické činnosti, jako je „vážení Země, harmonické soužití člověka a přírody“ a vedení většiny mladých lidí, aby vědomě kultivovaly dobré zvyk chránit životní prostředí.
Zpráva/zpětná vazba