Město Guantun, liaocheng vysoko -techno zóny: „Světový den Země“ celého prostředí, „Světový den Země“ kázání do komunity

Zpráva Tang Xueyu Liaocheng
Abychom zvýšili povědomí o ochraně životních prostředí dětí a vytvořili silnou sociální atmosféru, která obhajuje ekologickou civilizaci a praktikuje ochranu životního prostředí, ráno 20. dubna aktivně plné prostředí města Guandun ve městě Guantun, Liaocheng. Procvičoval koncept ochrany životního prostředí a organizoval dobrovolníci.
Dobrovolníci zavádějí původ a význam Světového dne Země zobrazením obrázků a video materiálů a zdůrazňují důležitost a naléhavost ochrany země Země. a vlhkost, znečištění škodlivých látek uvolněných během procesu rozkladu plastu.Konečně dobrovolníci zavedli účinné způsoby, jak snížit používání plastů, přiměřené použití a recyklaci plastového odpadu.
Po kázání děti uvedly, že by měly začít s malými věcmi, snížit používání plastových výrobků, chránit životní prostředí a chránit Zemi také přinést naučené environmentální znalosti, sdílet se svými rodinami a chránit naše Země domovská dohromady
Úspěšné držení této kázané činnosti nejen zvýšilo povědomí dětí o ochraně životního prostředí, ale také vytvořilo silnou atmosféru ochrany životního prostředí pro fuxingovou komunitu.V dalším kroku bude kázací tým nadále jít hluboko do komunit a vesnic, vykonávat bohatší kázání a aktivně přispívat k další optimalizaci životního prostředí v okrese.
Zpráva/zpětná vazba