Komplexní škola praxe primárních a středních škol v centrálním okrese HOH nadále prováděla operaci „krásnějšího prostředí“ environmentální sanitace

Nedávno se Komplexní škola praxe primárních a středních škol na střední škole HOH nadále prováděla environmentálních hygienických aktivit pro „krásnější environmentální prostředí“. Environmentální příspěvek.

Komplexní škola praxe primárních a středních škol v centrálním okrese HOH byla vždy odhodlána posílit povědomí o životním prostředí a odpovědnost školní fakulty a zaměstnanců.Tato aktivita na environmentální hygienu je nejen zlepšením prostředí odpovědnosti školy, ale také živé vzdělávání na ochranu životního prostředí prováděné fakultou a zaměstnanci.

Během aktivity se fakulta a zaměstnanci přestěhovali a provedli komplexní čištění a dokončení poštovní komunity.Nejenže pečlivě vyčistili různé odpadky v komunitě, ale také počítali zombie vozidla a různé předměty naskládané obyvateli na veřejných místech v odpovědné oblasti.Současně, díky formě publicity a vzdělávání, škola také popularizovala obyvatele komunity, aby popularizovaly znalosti klasifikace a ochranu životního prostředí, a vedla je k rozvoji dobrých návyků na ochranu životního prostředí.Se společným úsilím fakulty a zaměstnanců školy bylo obnoveno prostředí komunity, které ukazuje novou a krásnou a příjemnou tvář.

Úspěšný rozvoj této činnosti byl vysoce hodnocen většinou fakulty a zaměstnanců.Zároveň byli také oceněni obyvateli komunity.

Škola primárních a středních škol v okrese Hozhong bude i nadále pravidelně organizovat fakulty a zaměstnance, aby se účastnily činností sanace environmentální hygieny, aby podpořily neustálé zlepšování úrovně environmentální hygieny v oblastech školní odpovědnosti.Současně škola také posílí spolupráci se všemi stranami, jako je komunita, aby společně vytvořila krásné a obyvatelné prostředí a poskytla silnou záruku pro vytvoření nového civilizovaného města.

Produkované: Wang Xudong