Expert Hangzhou diskutoval o kulturním dědictví dědictví: Nelze ignorovat celkovou ochranu životního prostředí

Původní název:
Expert Hangzhou diskutoval o kulturním dědictví dědictví: Nelze ignorovat celkovou ochranu životního prostředí
China News Service, Hangzhou, 19. dubna (Tong Xiaoyu) „V seznamu světového dědictví existuje mnoho příkladů, které odráží moudrost harmonické soužití lidí s přírodou. V současné době musíme dodržovat celkový koncept ochrany dědictví a jeho životního prostředí a jeho prostředí musíme dodržovat celkový koncept ochrany dědictví a jeho životní prostředí a jeho prostředí „18. dubna, když mluví o tom, jak zdědit kulturní dědictví, Song Xinchao, předseda Asociace čínských stránek.
Téhož dne se v roce 2024 konala domácí událost světového kulturního dědictví mezinárodních míst v místě starověkého města Liangzhu, Hangzhou, Zhejiang.
Stránka události.Fotografie řídícího výboru z zóny správy stránek Hangzhou Liangzhu
Letos je 60. výročí narození charty Benátek.
Proč dnes stále mluvíte o „Chartě Benátek“?Song Xinchao věří, že dnes je svět ve století ve velké změně a ochrana kulturního dědictví čelí více výzvám.Zohlednění ducha obsaženého v „Chartě Benátek“ a objevování hodnoty jeho éry je zdrojem síly, že reagujeme na výzvu ochrany kulturního dědictví.
Například v „Chartě Benátek“ existuje takové prohlášení: Ochrana památek obsahuje ochranu určitého měřítka;
Song Xinchao řekl, že tyto věty nejsou obtížné pochopit.Například projekt Conservancy Water Conservancy Project v Dujiangyan, Sichuan, správa vodních zdrojů v Hani Thajsku v Yunnanu a výsadbové strategie starověkého čajového lesa v Jingmai Mountain v Yunnan jsou příklady lidí, kteří se přizpůsobují životnímu prostředí a životě . Okolní prostředí je součástí dědictví.
Jiang Bo, zástupce ředitele Asociace na ochranu pomníků Číny a zvláštní profesor na Shandong University, se domnívá, že Hangzhou je pro West Lake vynikajícím případem „celkové ochrany dědictví a jeho životního prostředí“.
„Třípodejné město Yunshan“ je jedním z celkových vzorů kulturní krajiny západního jezera.V průběhu let, za účelem ochrany krajiny West Lake Skyrim došlo v Hangzhou mnoho „redukčních“ incidentů. .Jiang Bo řekl, že od rozšíření jediné historické budovy po historii celého sousedství až po výstavbu historického a kulturního města je také ztělesněním „globálního pohledu“ ochrany dědictví.
„Toto je„ Nebe a člověk sjednoceni “, které Číňané často říkají. Chrám hangzhou lingyin skrytý v horách, v lokalitě Liangzhu, které vzkvétá.Krajina je nejen ekologický prvek, ale také běžným kulturním jevem.
Věří, že ochrana kulturního dědictví není jen ontologií, ale také životní prostředí a kultura, která se na něm vztahuje.V posledních letech však stále existuje mnoho míst, která se „odchylují“, jako je starověké město, které strávilo silnou transformaci energie, všechny starožitné prvky, které jsou neslučitelné s okolním.Podle jeho názoru nemohou historické a kulturní relikvie přijmout metodu demolice a konstrukce, ale musí být použity k opravě, doplnění a aktivaci „výšivkou“ Kung Fu k dosažení nové a staré symbiózy.
Zdroj: China News Network
Zpráva/zpětná vazba