Škola Jimuyun Discovery School | Huake High School Speciality: Věda a vzdělání dosáhly výsledků a název Jingchu roste

Reportér Jimu News Zhang Ping

Reportér fotografie Huang Shifeng

Aby sloužil většině kandidátů na přijímací zkoušku na střední škole, společnost Jimu News Special zahájila „Extreme Cloud Exploration School“ v roce 2024 charakteristické displeje Wuhan High School, což vedlo všechny k návštěvě vysoko kvalitní střední školy ve Wuhan City, Představení nejživějších a pravých škol před kandidáty a rodiči.

29:45

19. dubna Chutian Metropolis Daily Polar News pozval Xu Feng, ředitel střední školy přidružené střední školy přidružené k Huazhongské univerzitě vědy a technologie, a Hu Lu, zástupce ředitele, a „Komplexně„ Komplexně “ zlepšila konstrukci inovativních mechanismů výcviku talentů a konstrukce vzdělávacího systému “.„ Dále posiluje vzdělávání vědecké gramotnosti, aby se komplexně kultivovala vědecké a technologické inovační schopnosti studentů “,„ vědecké vzdělávání lidí, aby se upevnily “„ nízkoedativně “vysoce vynalézavé Vynikající „úspěchy“ „Jak propagovat talenty studentů, jako je věda a technologie, umění a sport, odpovídají na otázky, na kterých se rodiče starají.

Xu Feng (vpravo), ředitel střední školy střední školy přidružený k Huazhong University of Science and Technology, a na rozhovoru se zúčastnil zástupce ředitele Hu Lu (Middle) ředitel akademického a průmyslového úřadu

Založena v roce 1954, byla založena v roce 1954. Je to klíčová univerzita přímo pod ministerstvem školství.Škola je kompletní střední škola juniorské střední školy.

hostitel:Na dvou zasedáních letošního roku ministerstvo školství navrhlo tvrdě pracovat na kultivaci nejvyšších inovativních talentů, aby vyhovoval potřebám nové kvality produktivní pro talenty.Jak jsme reagovali na hovor jako přidružená střední škola na Huazhong University of Science and Technology, dobře známá univerzita v zemi?

Xu Feng:Silný základ naší školy je dobré pole.V tomto dobrém oboru je náš tvrdě pracující zahradník a v živém vysílání jsou rozhovory s těmito dobře známými specialitami.

Naše škola prozkoumala řadu inovativních mechanismů pro pěstování inovativních talentů v zákazu Qiangji, tj.:

Čelí rozdílům, upřesněte řízení talentů na tip -to -tip -kultivace osobnosti nejlepších studentů

Zvláštní poradenství, posilovat matematickou fyzickou schopnost -nepřetržitě na koncentrované poradenství každý týden

Technické posílení, pomocné třídy kódu tlačit nové otázky -Insisten na denní cílené push otázky

Slavní učitelé, výuka konzultantů měsíční konzultace -Insisten o konzultaci samostatně každý měsíc

Silný fyzický a mentální trénink, posílit trénink fyzické zdatnosti -nepřetržitě na každodenní fyzické cvičení

Společná instituce, silná školní testovací výcvik -plánování silného základního tréninku předem

Právě v uplynulém roce CAO, fyzický směr naší školy, zaznamenal 680,5 bodů za super vysoké skóre, aby vyhrál první město, a jeho hodnocení při přijímací zkoušce na střední škole bylo ve městě jen 472.Vynikající úspěchy Cao v posledních třech letech těží z tohoto vzdělávacího mechanismu naší školy.

hostitel:Mnoho z těchto pečlivých rodičů se také týká.Od začátku letošního roku je na Huake High School z Huake mnoho rodičů.Řekli, že ve škole často slyší všechny druhy jasných výsledků.Je to druh akumulace?

Hu Lu:Myslím, že to skutečně souvisí s velkým významem pro vědeckou gramotnost v průběhu let.Naše škola dodržuje vzdělávací koncept Huazhong University of Science and Technology a má různé silné zdroje Huazhong University of Science and Technology.Pod Yujiashan a pobřeží východního jezera jsou studenti přidružené střední školy na krásném kampusu.Můžeme hrdý a s jistotou říci, že tento druh výživy pro humanitní vědy a vědeckou gramotnost studentů, při pohledu na provincii, je obtížné mít školy pravdu!To je přesně obrovská výhoda vedoucí střední školy na „985 univerzitě“.

Zároveň věnujeme také velkou pozornost pěstování vědeckých způsobů myšlení studentů a zlepšování schopnosti vědeckého myšlení studentů.Naše škola navrhla koncept „Yuan Education“ a věnovat pozornost yuanům myšlení, aby studentům umožnil nejen „vědět“, ale také „vědět proč“, ale také znát cestu od „tak“ do “ „A shrnujte to. Zákon.To odpovídá nejen požadavkům nové přijímací zkoušky na vysoké škole o výběru talentů s vyšším -, ale také pomáhá základní schopnosti studentů pomáhat studentům na základě budoucího světa umělé inteligence.

Xu Feng:Mnoho lidí tvrdí, že myšlení je neviditelné, ale to, co naše škola teď dělá, je pokusit se vytvořit pokročilou cestu myšlení.V naší „třídě Yuansi“ již učitelé už nechtějí učit studenty „stále“ a často používají faktické znalosti porozumění, paměti, praxe atd. Hodnotí znalosti, tj. K kultivaci schopnosti studentů pozorovat, diskutovat, diskutovat,, diskutovat,, diskutovat,, diskutovat,, diskutovat, Důvod, indukce, shrnutí, shrnutí a zkušenosti, pokus, posuzování, srovnání a výběr.

Zkoumání modelu „Yuansi“ je velmi cenné.Současně byla naše škola také vybrána jako pilotní jednotka „mládežnické vědecké myšlení kultivační akce“ v provincii Hubei v letošním roce.

hostitel:Ukázalo se, že má tak vysoký design horní úrovně.Musí existovat spousta zisků ve učitelských školách a studenty?

Hu Lu:Ano, cesta vědeckého rozvoje učitelů a studentů v naší škole je velmi jasná.

Začátkem roku 2019 měla naše škola „Slavná dozorová skupina pro učitele“. Provinční fyzikální výuka odborného výboru, jsou vyššími slavnými učiteli s vlivem v provincii.

Jsou zodpovědní za standardní výzkum učebních osnov, celkové přípravy na přijímací zkoušky na vysoké škole, optimalizaci výuky ve třídě, přezkum zkoumaných papírů, dohled nad dohledem, školení mladých učitelů atd., A také budou provádět pravidelné interdisciplinární diskuse o pravidelné disciplíně podle současného vývoje podle současného vývoje různých disciplín.

Nejen to, že za více než dva roky, slavný dozorčí pluk učitele trénoval více než 70 mladých učitelů do disciplinárního učitele první třídy a vynikajícího učitele třídy s esencí první třídy

Xu Feng:V posledních letech se High School Hueake stala zejména pravidelným návštěvníkem v soutěži o vzdělávání a výuku.Od roku 2021 do roku 2023 vyhrálo národní cenu národního kurzu národní cenu; z provinční úrovně a 2 učitelé získali první cenu třídy; První cenu získal mladou a střední školu na střední a střední škole.Počet vítězů výše uvedené první ceny patří mezi nejlepší v provincii.

Hu Lu:Akademický výkon studentů je „nízký, vysoký, vysoký a vynikající“.Protože mají učitele, kteří mají dobré třídy vysokých kvality, „Yuan Si Class“, která věnuje pozornost vizualizaci myšlení a dokonalému personalizovanému systému podpory inteligentního vzdělávání, pomáhá dosáhnout „vysoké účinnosti a nízké negativní“.

Naše škola je jednou z nejranějších středních škol, která ve Wuhanu představuje personalizované systémy podpory inteligentního vzdělávání.Již v roce 2021 měli studenti v naší škole tablet s tabletem.Tento tablet je pevně sledován na pozadí školy.Učitelé mají odpovídající účty pro správu studentů třídy online, podporuje denní vydávání domácích úkolů, tlačení vybraných učebních materiálů a sdílení videí sdílení otázek.Systém třídy pomocných kódů může také projít třídou diagnostiky cílených velkých dat nebo fází učení ve fázi každého studenta.Učitelé si mohou uvědomit klasifikaci třídy ve třídě založením cílených tříd ve třídě; každý student může také porozumět své vlastní lásce v reálném čase, hledat pomoc od učitele podle potřeby a získat osobní a přesné poradenství.

Xu Feng:Vícenásobný přístup, děti získaly krásný přepis:

2021 je první novou přijímací zkouškou ve Wuhan.Tři studenti byli přijati Qingbei a počet lidí přijatých do Qingbei se umístil na 7. místě ve Wuhanu.

V roce 2022 dosáhlo nahé skóre celkem 22 lidí v linii vysílání Huakewu ve skutečnosti, počet přijetí 985 vysokých škol a univerzit a počet přijetí 21 univerzit (včetně 985) byl ve skutečnosti 138.Počet vysokoškolských linií speciálních zápisů (běžně známých jako „jedna linie“) poprvé překročil poprvé 400 značky, se zápisem 79,3%.

V roce 2023 byl počet přijetí 985 vysokých škol a univerzit 57 a počet přijetí 211 univerzit (včetně 985) byl ve skutečnosti 169 a 460 plného vysokoškolského vysokoškolského zápisu (obvykle známé jako „jedna linie“ ), s online sazbou 81,27%, rekordní vysoká.Existuje 112 lidí nad 600, což je mezi nejlepšími v podobných školách.

Při přijímací zkoušce na vysoké škole byla čínská přidružená střední škola dovážena s 15., 17. a 13. místem ve Wuhan City.

V posledních třech letech výsledky nové přijímací zkoušky na vysokou školu plně vysvětlily, že po třech -ročním tréninku napojené střední školy se stupně studentů zvýšily obrovské.V posledních 5 letech se přidružená střední škola na konferenci o středoškolské vzdělávání na střední škole opakovaně podělila o koncepty a metody přijímacích zkoušek na vysoké škole.

hostitel:Naši studenti se zdají být nejen dobrými kulturními výsledky.Každý rok po společné zkoušce HUBEI provinční výtvarné umění vidím zprávy z kandidátů na vysoké skóre naší školy a často vidím, že naši studenti školy získali ceny ve zprávách o provinčních a obecních a dokonce i zemi v zemi.

Hu Lu:Na střední škole přidružená střední škola má vlastnosti „pěti křídla létání“, včetně silného vědeckého a technologického vzdělávání, vedení uměleckého vzdělávání v provincii, barevného sportovního vzdělávání, psychologického vzdělávání, které udržuje tempo s dobou a vytváří zázračné mezinárodní vzdělávání.

Xu Feng:Škola se zaměřuje na vytváření vědeckého a technologického vzdělávání.

Právě nyní bylo zmíněno, že naše škola byla doporučena generálním úřadem ministerstva školství jako první dávka experimentálních škol vědeckého vzdělávání a byla identifikována provinčním ministerstvem vědy a technologie Hubei jako pilotní školu pro „pěstování vědeckého myšlení pro mládež Akce „. Byla to nová věc v roce 2024.Škola, která se spoléhá na zdroje s vysokou kvalitou, jako je Huazhong University of Science and Technology, Huazhong Normal University a Optics Valley, zve odborníky a učence po celý rok, aby provedly populární vědecké přednášky, organizovaly studenty, aby navštívili univerzitní laboratoře a s Hubei Provincial Astronomical Společnost, provinční muzeum pro provincie a technologie Hubei a Huzhong University of Science and Technology.

Naše škola je také pilotní škola provinční asociace pro vědu a technologie.

Škola vybudovala dobře vybavenou třídu, laboratoř Beidou, astronomickou třídu a umělou inteligenci.V roce 2023 získala olympijská herna školní informační věda nový průlom.

V roce 2021 byla naše škola hodnocena jako první astronomická škola provincie HUBEI.

S cílem poskytnout lepší vývojovou platformu pro inovativní talenty na špičkové úrovni má škola v úmyslu plánovat zřízení inovativního tréninkového střediska talentů na špičkové úrovni, aby prozkoumal model tréninku s vysokým stupněm vysoké úrovně.

Hu Lu:Škola aktivně provádí vědecké a technologické události, jako jsou 25. a 26. vědecké a technologické inovační soutěže provincie HUBEI, inovační soutěž na inovace robotů, 34. světová olympijská soutěž a 29. robotická inovační soutěž v provincii Hubei.V posledních třech letech získalo asi 60 lidí ceny v různých vědeckých a technologických soutěžích, z toho 15 národních cen.

Dron sledování vodních zdrojů a životního prostředí navrženého Ke Shuai, spolužákem naší školy, získal cenu National Gold Award.Jako jediný zástupce čínských studentů středních škol odešel do Švédska, aby se zúčastnil ceny World Middle School Student Water Award a byl plně potvrzen odborníky;Wang Yaxuan se zúčastnil události „British Talent Plan“ a byl vybrán jako jediný zástupce provincie Hubei, který se účastnil soutěže jako jediný zástupce provincie Hubei.Zhan Zhiyan byl hodnocen jako vynikající student v Národním britském talentovém programu.Roses získal titul vynikajících studentů na národním fóru studentů středních škol a získal příležitost účastnit se výběrového výcviku a zimního tábora ISEF čínské asociace pro vědu a technologii; Fórum.Liu Yuxi získal předem kvalifikaci pro přijímací zkoušku na inovační třídě University of Science and Technology v Číně.

Xu Feng:Provincie vede umělecké vzdělávání High School Huake.Ať už se jedná o vysokou míru skóre sjednoceného vyšetření, míra přijetí prestižních škol nebo původního a jedinečného vyučovacího systému, je to naše hrdost.Učitel Wu Yuewei, vedoucí umělecké třídy, získal v roce 2023 „Jingchu Good Teacher“.

Dále mi dovolte provést podrobný úvod.Umělecká třída naší školy byla oficiálně zřízena v roce 2010. Pod vedením konceptu „Yuan Education“ přijímá vedení s dvojí třídou na podporu rozvoje „Kulturní nadace studentů+profesionální speciality“. Charakteristika uměleckého vzdělávání ve Wuhanu a dokonce i v provincii.Umělecké vzdělávání naší školy má následujících sedm výhod:

Za prvé, sjednocené zkoušky.V posledních pěti letech je vysoká míra skóre 230 a vyšší v provinčních a provinčních zkouškách naší školy až 60,1%a téměř 9krát vyšší provincie (průměrná provincie je pouze 7,5%), včetně prvního místa V umělecké zkoušce Hubei v roce 2021, 2023 v roce 2023, 2023, 2023 První místo v barevném oddělení provincie Hubei.

Za druhé, přijetí je jasné.Mezi přijetím je míra přijetí pouze 985, 211 univerzit a na třech hlavních akademiích až 67%(odpovídá 2 lidem přiznaným, aby zdvojnásobili univerzity první třídy na tři).Mezi nimi je první místo v provincii Hubei v Tsinghua University, číslo jedna v zemi a na druhém místě v zemi.V současné době studenti získali 7 lidí na univerzitě v Tsinghua, 24 ze tří hlavních akademií a 31 Huazhong University of Science and Technology.

Zatřetí, nejlepší učitelé.Po dobu 18 po sobě jdoucích let první -line -line mistr univerzitní profesoři podporovali celý rok a národní učitelé první linie se valili v Rollingu.

Začtvrté, ve školním tréninku.Na střední škole není třeba chodit na střední školu.

Za páté, kulturní sledování -Up.Například student Johna Art Student studoval kulturní třídy ve třídě Qiangji.Po společné zkoušce škola navrhne kurzy kulturního doučování pro studenty umění.

6. Estetické vzdělávání.Humánní prostředí Huazhong University of Science and Technology, Forest Park a East Lake Greenway dělá uměleckou třídu od shonu a stává se „zdrojem estetického broskvového květu“.

Sedm, bezproblémové dokování.Studenti vstupní zkoušky vstupu mohou předem požádat o kurzy umělecké třídy, aby položili dobrý základ pro formálně vstup do učení na střední škole.

Hu Lu:Naše škola je škola „Hubei Youth Campus Basketball“ a „Wuhan Sports Tradiční škola“. Jednotka“.Škola má plná funkční sportovní zařízení, 1500 metrů čtverečních membránových plynových membrán, 1 000 metrů čtverečních stolních tenisových halů a 2500 metrů čtverečních sportovních kulturních aktivit, standardní 400 -metrů track a polní sportovní pole, 7 venkovní basketbalové kurty, 7 venkovní basketbalové soudy, 7 venkovní basketbalové kurty , 3 kusy po 3 kusech, 3 kusy 3 kusy, 3 kusy po 3 kusech, 3 kusy 3 kusy, 3 kusy 3 kusy, 3 kusy, 3 kusy 3 kusy, 3 kusy 3 kusy, 3 Kousky 3 kusů, 3 kusy, 3 kusy, 3 kusy, 3 kusy, 3 kusy, 3 kusy, 3 kusy a 3 kusy.Škola svědomitě implementuje „kurz Sunshine Sports“, implementuje třídu sportovních možností a dodržuje kombinaci tělesné výchovy a mimoškolních aktivit, popularizace a zlepšování, cvičení a zájmu o tělesnou výchovu, vedou studenty k účasti na barevných sportovních aktivitách. Držte traťové a polní hry a velké výstavy témat, organizujte různé typy míčových projektů, provádějí zajímavé sportovní aktivity, poskytují řadu sportovních zájmových společností pro volitelné látky a podporuje rozvoj osobnosti studentů.

Škola silně rozvíjí sportovní vlastnosti a výhodné projekty.

Tým naší školy najal bývalý čínský stolní tenista a Zhan Jian, londýnský olympijský hráč.V roce 2023 se tým stolního tenisu zúčastnil prvních národních studentských her v provincii Hubei a získal šesté místo v ženských čtyřhrach, ženských skupinách a smíšených dobrých výsledcích.

V září 2018 přišla do naší školy pro studenty superstar Curry NBA Warriors Superstar Curry.V roce 2023 získal basketbalový tým mužů třetí místo v provincii Hubei v basketbalové lize Nike High School.

Pole hráčů naší školy a polních hráčů naší školy získaly několik zlatých medailí a žebříčku na prvním školním setkání mládeže, 16. sportovního setkání provincie Hubei a provinční mistrovství a polní šampionáty a získaly zlatou medaili v projektu Two -Overson of of Cvičení na Cvičení na Farming Rale Championship.

V posledních třech letech byl Tao Yuchang, naše škola, vybrán jako národní tenisový tým v Číně a vstoupil na Čínu University of Science and Technology; National Chess Masters Masters atd. Připraveni.

Xu Feng:Psychologická výchova ke zdraví na přidružené střední škole Huake je slavná na celostátní úrovni.V listopadu 2014 byla naše škola v dubnu 2016 hodnocena jako „Advanced Collective of Psychological Health Education“; Naše škola byla v květnu 2020 udělena „National School of Psychological Health Education; Školní psychologické zdraví výchovy „Magazine Komplexní publicita a propagace práce v oblasti duševního zdraví naší školy.

Po více než deseti letech akumulace a vývoje vytvořila naše škola charakteristický model srdečního vzdělávání „Three Hearts“ jednoty, silného srdce a ochrany.Psychologická poradenská místnost se řídí pracovními principy „upřímnosti, komunikace, respektu a důvěrnosti“ a stanoví standardizovaný poradenský proces.Poradenská místnost poskytuje studentům vědecké psychologické poradenství prostřednictvím různých kanálů, jako jsou rozhovory, dceřiné poštovní schránky, psychologické linie a online konzultace a shrnuje poradenskou strategii „priority emoční priority, kognitivní přizpůsobení“ v praxi; Témata řízení, samosvícení, vztahy rodičů -dítě a další témata.Studenti si mohou také užívat psychologické služby samosprávy prostřednictvím psychologických systémů samoobsluhy, psychologických knih, inteligentních zpětných vazby těla a mysli, herních stolních her atd.

Škola zřídila komplexní mechanismus intervence v oblasti psychologického krize v kampusu, který vytvořil společný školní kloub a posílil sledování a návrat k návštěvě.Proveďte školení psychologických výborů třídy za semestr za účelem vytvoření systému zpětné vazby pro psychologické členy.Kromě toho se škola zaměřuje na „samo -rozvoj a průzkum kariéry“, připojuje význam vzdělávání kariérového rozvoje studentů, pomáhá studentům porozumět sobě pomocí systémů hodnocení kariérního rozvoje, poskytuje základ pro výběr vědeckých rozhodnutí a Poskytuje personalizované vedení pro studenty se zmateným kariérním rozvojem.

Hu Lu:Mezinárodní vzdělávání na Huake High School je skutečně efektivní mezinárodní vzdělávání.Jako jedna z nejranějších dávek učebních projektů pro mezinárodní vzdělávání na střední škole ve Wuhan, PGA High School International Course přidružená střední škola přidružená k Huazhongské univerzitě a technologii je čínská a zahraniční spolupráce, která kandiduje na studenty středních škol, kteří mají zájem o studium, kteří mají zájem o studium V zahraničí je provinční ministerstvo školství Hubei. Skutečné mezinárodní vzdělávání ve škole je také nejúčinnějším mezinárodním vzděláním ve Wuhanu.Od svého zahájení v roce 2011 získala mezinárodní kurz PGA High School dobrou pověst ve Wuhanově mezinárodním vzdělávání. Studenti a rodiče.

Ministerstvo mezinárodního ministerstva přepravilo 11 vynikajících absolventů na mnoho známých univerzit ve Spojených státech, Británii, Kanadě, Austrálii, Singapuru, Hongkongu, Číně nebo regionech.Více než 50%studentů přijalo 50 nejlepších univerzit ve světě QS. vynikající“.Každý rok v červenci bude mezinárodní oddělení naší školy také zorganizovat bezplatné mezinárodní osnovy letního tábora, aby pomohly studentům porozumět mezinárodnímu vzdělávání do hloubky.

hostitel:Pokud se chcete učit dobře, život je základem.V tomto ohledu je naše škola také velmi zkušená?

Hu Lu:Jsme hrdí na kavárnu.Hueke Middle School jídelna je spravována a provozována Logistics Group Huazhong University of Science and Technology.Kategorie je dobrá a všechna jídla pro každé jídlo jsou vyhrazena pro přípravu vzorku, což je bezpečné a zaručené.Po ukončení studia se mnoho studentů vrátilo k návštěvě učitele a všichni přemýšleli o tom, že šli do připojené kavárny, aby ochutnali čas studenta!

Podmínky ubytování jsou také na špičkové úrovni.Naše studentská kolejní budova je v blízkosti jezera Yujiahu, které lze říci, že je to jezero Star.V koleji můžete sledovat krásnou scenérii Yujiahu a vstát brzy.Kolba je pouze 6 -lidská stráž, s horkou vodou 24 hodin, což je vyšší než standard vysokoškolských studentů.Toto jsou realistické záznamy v živém vysílání.

Xu Feng:Respektujeme čas studentů, učitelů a rodičů.High School Hueke vždy implementovala „integraci plánů domácnosti a škol“ a používá vědecký systém k dokončení sjednoceného řízení studentů ve škole a doma vědeckým systémem. mít dostatečný spánek.Odráží se to v rozvrhu, s 30 minutami poledního tréninku a 40 minut přestávky na oběd, 90 minuty vlastního stupně v 8. a deváté lekce a dostatek 90 minut obědové večeře.

Protože hloubka, obtížnost a šířka učení na střední škole se ve srovnání s juniorskou střední školou výrazně zlepšily, je nadměrná závislost na výuce učitelů často kontraproduktivní.Studujeme však každou minutu: neprovádějte velké množství myšlení a komplikovaných operací během omezeného časového tréninku v poledne a provádíme základní znalostní trénink -BE -BE -BE -BE -BE -BASIS. Podle akademické situace. Studie v 19. a devatenové sekci nebrala třídu, ale byli by učitelé, kteří odpověděli kdykoli ve třídě, atd.

Naši studenti se velmi jako školy velmi líbí a v živém vysílání jsou náhodné rozhovory se studenty.

hostitel:Rodiče jsou velmi znepokojeni politikou zápisu na střední škole Huake.

Xu Feng:V roce 2024 bude naše škola najmout 570 nových studentů ve Wuhan City (včetně basketbalu, trati a pole, talentů zálohování stolního tenisu).Prváci jsou rozděleni do 11 tříd, včetně 2 silných tříd, 3 vynikajících tříd, 4 experimentálních tříd a 2 paralelních tříd.

Cíl Qiangjiho Chongqinga North a Huazhuo C9, exportoval na 985 univerzitách; Třída se zaměřuje na vysokou školu, export 80%vysoké školy.

Kromě toho je z provincie přijímáno 50 nových studentů (dvě třídy).

hostitel:Velice vám děkuji za zavedení dvou učitelů.

Dále existuje mnoho vůdců středních škol a vůdce zápisu jako programy „Jiyun Cloud Discover School“.Rodiče třetí třídy Wuhan se mohou připojit ke „skupině rodičů Polar News 2024“ (číslo QQ: 332444287).V té době bude další program zobrazen ve skupině.

(Zdroj: Polární zprávy)