Prostřednictvím řady ukazatelů se prostředí „moudrosti“ krásného životního prostředí lidí neustále stává realistickým

CCTV News: Inovace je zdrojem síly pro rozvoj měst a klíčem k udržení vitality.Technologie, ekonomika, talent atd. Jsou objektivními ukazateli pro měření městských inovací.Jaký je v roce 2023, jaký je subjektivní pocit inovativního prostředí poskytovaného městem?Inovativní prostředí, které měst je více uznána?Před několika dny byl propuštěn „průzkum lepšího života v Číně“, aby se změřila inovativní prostředí města prostřednictvím více než tuctu subjektivních ukazatelů zkušeností.

„Podnikové prostředí a podnikatelská podpora“ je spokojenost s tím, že je jedním z nejpřímějších subjektivních ukazatelů s ohledem na inovační schopnosti města. , a Jižní Čína je v místním podnikatelském prostředí místním podnikatelským prostředím, spokojenost s podnikatelskou podporou je vysoká.S pokrokem v severovýchodní revitalizační politice a opatřeních je endogenní motivace neustále stimulována.

Celková spokojenost pracovního prostředí lidí je o něco vyšší než uspokojení podnikatelského prostředí téměř 3 procentní body.Talenty jsou základem inovací.V posledních letech byla uspokojení ekologického prostředí, jako jsou parky/zelený prostor, kvalita vody/ovzduší, vysoká a všechny lokality se spěchají ke zlepšení ekologického prostředí.

Spokojenost pohodlí života se zvýšila o 6 procentních bodů z předchozího roku.Jižní Čína má nejvyšší spokojenost;

Účinnost a postoj vlády jsou posilovačem inovativních měst.Hlavní průzkum zjistil, že vládní uspokojení efektivity dosáhla letošního nejvyššího bodu pěti let, což se z předchozího roku zvýšilo o téměř 7 procentních bodů.Ale z pohledu více než 20 ukazatelů mají tito dva spoustu prostoru pro zlepšení.Pokud jde o divizi, vládní efektivita vlády zjevně změnila severovýchod a východ, což zvýšilo o 10 a 8 procentních bodů.