Rozvíjet nové produktivní síly, vybudovat čistý a krásný svět 丨 Kangheng Environment se objevilo na asijské vlajkové výstavě ochrany životního prostředí

Od 18. do 20. dubna, výstava pro ochranu životního prostředí asijské lodi, která byla sponzorována Čínskou společností Environmental Science Society, All-Lianlian Environmental Service Industry Commerce, The Mnichov Expo Group a Mnichovská výstava (Shanghai) Co. Ltd. se konal v Šanghaji New International Expo Center.Kangheng Environment and Shanghai Industrial (Skupina) „rodina ochrany životního prostředí“ se společně objevily na výstavě, aby získaly pozornost průmyslu.
Léčka s nízkým žírnou:
Udržitelný rozvoj měst
Na této výstavě se Kang Heng zaměřil na pokročilou praxi koordinované technologie průmyslových parků s nízkými karbonovými žilními průmyslovými parky a přilákala mnoho vůdců, médií a kolegů v oboru, aby se zastavili a navštívili.Yan Bo, ředitel Ekologického a životního úřadu v Šanghaji, Tang Jiafu, tajemník skupiny strany, Xu Wenlong, prezident Čínské městské asociace pro zdraví životního prostředí, Leng Weiying, předseda skupiny Shangshi, Zhang Ye, výkonný viceprezident Shangshi Group a další vystavené stánky.
Prostřednictvím modelu obrazového písku a komentáře pro živinu se návštěvníci dozvěděli, jak se průmyslový park kanghengů vyrábí prostřednictvím spalování odpadu a zbytkové teplo je suché, fermentace v kuchyni, vysoce pemperature a další odvětví Hořlavé zbytky ošetřené různými typy pevného odpadu jsou získány ze spalování spalovací pece, která opět generuje tepelnou energii, čímž si uvědomí oběh materiálu a energie.
Kangheng Environmentální kurátor představen:„Koordinační technologie průmyslových parků s nízkými karbonovými žilními parky je průzkumnou praxí prostředí Kangheng a prvním krokem od malé smyčky průmyslového parku do velkého cyklu městských cyklů -vylepšování městských funkcí, podpora průmyslového rozvoje a propagace městské zeleně a Vysoký vývoj.
Kromě toho je výstavní sál také prezentován různými metodami, jako jsou elektronické obrazovky, modelování panelů, fyzické exponáty, kulturní a kreativní interakce a výstavy umění. nízký uhlík „.
U vchodu, olejomalba „Express Times“ vyrobená z opuštěných expresních kartonů, kabin postavených ekologicky šetrnými cihly vyrobenými ze spáchání odpadků a mladých jazzových umělců s různými čištěnými vodními odpadními skleněnými výrobky, aby vystupovali na -Site Interpretation of Jazz … Scénář ukazuje úspěšnou praxi podniků na ochranu životního prostředí, aby dodržovala rozvoj zeleného a nízkého karbonu a pomohlo transformaci a modernizaci měst.
Zelený dialog:
Spolu s budoucností nulového uhlíku
Během výstavy uspořádala International Association Association Association (ISWA) fórum tematického fóra „Správa odpadu a zdrojů při zpomalení změny klimatu“,,Rotující generální ředitel Kang Heng Bai Li byl pozván k účasti a přednesl projev s názvem „Myšlení a praxe globálního tepla pod vedením a praxí globálního tepla“.
Bai Li řekl: „Správa zdrojů pevného odpadu se stala klíčem k řešení změny klimatu. Prostředí Kanghengů vyvinulo řadu nulových uhlíkových a negativních uhlíkových technologií, jako je emise emise uhlíku v reálném čase online monitorovací technologie, nízká -karbonová žíla, žíla Technologie léčby průmyslového parku, technologie a technologie technologie a technologie spolupráce v oblasti technologií a technologie zbytku obnovy a využití atd.
Během Expo byl Feng Kilin, výkonný zástupce generálního ředitele oddělení Environmental Small Project Department Kangheng Environmental, na environmentální platformě E20, aby přednesl živou přednášku, aby vysvětlil technologii likvidace a obchodního modelu kalu Kang Heng.
Feng Qinzheng řekl: „V posledních letech se úroveň škodlivého zacházení a využití kalu v zdrojích stala nevyhnutelným požadavkem pro koordinaci redukce uhlíku a účinnosti redukce uhlíku pro zvýšení účinnosti a dosažení zdravého rozvoje odvětví.Kangheng založil Šanghaj Kanghe Miao Environmental Technology Co., Ltd. se zaměřením na základní vybavení a technologii ošetření a likvidace, sušení+plán likvidace spolupráce, suché kaly+samostatné řešení spalování, aby efektivně realizoval bezpečné a stabilní likvidaci kalu, kalu Existují některé, které přispívá k bitvě proti prevenci znečištění a posilování výstavby ekologické civilizace v mé zemi.“
Od prosince 2023 má Shanghai Kanghe Miao Environmental Technology Co., Ltd.
V budoucnu bude prostředí Kangheng aktivně reagovat na cíl „krásné Číny“, rozvíjet novou produktivitu, nadále praktikovat koncepty ESG a přispívat k globálnímu udržitelnému rozvoji s nízkým karbonem.
Zpráva/zpětná vazba