Zvýšit „nominální hodnotu“ a zmínit „temperament“!Tato ulice provedla environmentální zlepšení společné operace

Abychom dále zlepšili kvalitu života obyvatel a eliminovali skrytá bezpečnostní rizika, Changqiao Street, okres Xuhui, aktivně překonávají potíže s problémy hromádek koridoru a „zombie“ elektrických vozidel a vyčistí vlast různými silami, takže takto vyčistíte různé síly, a tak s různými silami. že kroky „civilizace“ pokračují.

Zvyšte „nominální hodnotu“, zmínka o „temperamentu“, environmentální rektifikace není „volná“

Zaměstnanci komunity a nemovitosti Louyuan pronikají do různých chodů a provádějí komplexní a podrobné operace čištění koridoru prostřednictvím návštěv a nápravy na místě.Zaměstnanci komunity vyčistili zbytky chodby a trpělivě vysvětlili obyvatelům, aby vysvětlili důvod, proč byl koridor vyčištěn, a propagoval bezpečnostní rizika koridorových zásobníků.Po centralizované opravě obyvatelé uvedli, že je pohodlnější projít nyní a více v pohodě.

Louyuan komunitní dobrovolníci také provedli aktivity s dětmi z mateřské školy Ruide, aby vykonávali činnosti „bojování za malého majitele komunity, aby postavili šťastný kruh“.Dobrovolníci a děti si vzali nástroje pro čištění, jako jsou košťata, klipy atd., A vyčistili komunitní zahrady, vymazali si reklamní bar atd.

Výbor pro rezidenty nového města Xuhui organizoval zvláštní operaci čištění domů.Na místě akce byli dobrovolníci ve skupinách, nástroje pro čištění kapesních počítačů a vyčistili hlavní silnice, zelené pásy a veřejné prostory v komunitě a propagovali znalosti o ochraně zelených životních prostředí a klasifikaci odpadu na obyvatele.

Zvláštní oprava požární bezpečnosti, „hlavní linie“ bezpečnosti mas

Komise Changqiao Yicun a kancelář Pingxiao Street Ping’an, komunitní policie, majetek a ping a dobrovolníci hlídky provedli výcvik a cvičení požárních dovedností.Zaměstnanci komunitní policie a Ping A Office of Changqiao Street poprvé představili nebezpečí obyvatel vstupu bateriového vozidla a domácností baterií a vysvětlili důležitost povědomí o požární bezpečnosti vysvětlením případů požární bezpečnosti.Zaměstnanci také vysvětlili, jak obyvatelům využívat hasicí přístroj a dovednosti úniku požárního úniku, a organizovat obyvatele k účasti na požárních cvičeních, aby si všichni intuitivněji uvědomili, jak správně vypořádat s ohněm.

Společnost Pingfu Community Union Changqiao Street Ping kancelář, komunitní policie, komunitní majetek a dobrovolníci provedli centralizovanou operaci vyčištění, aby přetáhli automobily „zombie“, která jsou bez dozoru do fixní pozice.