„Šťastný partner“ vede obyvatele k vytvoření obyvatelného prostředí

Původní název: Společně řešit různé problémy v komunitě, abyste vyvolali vědomí majitele obyvatel (téma)
„Šťastný partner“ vede obyvatele k vytvoření obývatelného prostředí (téma)
Wuhan Evening News (reportér Qin Yan korespondent Zhong Lifang) 7. května v komunitě Charian Technology Garden, komunita Chaogu Street, ulice Guoguhu, okres Wuchang, projekt údržby vnějších stěn zahájených 32 domácnosti v budově D. je 3472 juanů.„Pro některé obyvatele to není malé číslo.“
Před rokem byla komunita pro vodní technologické zahrady stále ve stavu téměř zmizení.Shuai Xiaxia, zástupce kongresu lidu okresu Wuchang a ministr strany komunity Chagangu, představil, že komunita byla postavena v roce 2006. Kvůli špatnému řízení, environmentálním problémům, jako je akumulace odpadu a nedostatek ekologického prostředí, se postupně staly vážnými.„Během nahrazení nemovitosti se komunita kdysi objevila v narušení vodního čerpadla a způsobila, že se voda a síla zastavila na tři dny. Téměř polovina obyvatel si musela pronajmout dům nebo žít v hotelu. Pokud můžete „Vráť se, srdce bude rozptýleno.“ Řekla Shuaixia.
Obyvatelka Yao Shenyan, který zde žije od dokončení komunity, má hluboké pocity pro komunitu vodní technologie.Nadšená Yao Shenyan nemohla znovu sedět.
„Yao Shenyan mě poprvé přišel najít a já jsem váhal.“
Jakmile byli tři lidé zastřeleni, kontaktovali několik obyvatel a založili rezidentní dobrovolnický tým, aby kontaktoval zdroj pro komunitu, která se má transformovat.
Mnoho velkých stromů bylo vysazeno vodní technologickou zahradou.V prosinci 2023 společnost Yao Shenyan dvakrát kontaktovala zdroje, aby darovala nové sazenice stromů v hodnotě desítek tisíc juanů pro komunitu.V lednu 2024 členové týmu dobrovolnických služeb přispěli crowdfundingem a kontaktovali zdroje a odřízli všechny pobočky se zlomenými riziky.
Po těchto dvou transformacích se zelená rostlina v komunitě najednou objevila krátkodobá „plešatá“.Někteří obyvatelé se přímo zpochybňovali: „Proč jsou však dobré stromy?“
Xu Zhanguo pozval Master Garden, aby reagoval na obyvatele.O měsíc později se Wuhan uvedl za zmrazený déšť a těžký sníh.
Poté, co viděl změny, začal tým dobrovolníků růst.Nový průmyslový výbor byl také zřízen s podporou obyvatel a znovu inteligence Haishan Jinshan Corporation.Po společném rozhodnutí všech se na veřejné výdaje, jako je environmentální transformace komunity, používá 0,4 juanů na metr čtvereční na základě původního majetkového poplatku.
Yao Shenyan, Xu Zhanguo, Yang Jianhua a další nadále zůstali v týmu dobrovolnických služeb, aby usnadnili objev komunitních problémů rychleji, a zároveň spolupracovali a dohlíželi na průmyslový výbor a majetek.
Shuai Xia představil, že vědomí „majitele“ obyvatel v komunitě je silnější a silnější.Kromě výdajů na údržbu vnějších stěn provedlo mnoho majitelů také dary a dary na výstavbu komunity.Yang Jianhua převzal iniciativu na darování více než 3 000 juanů, aby pomohl vnější stěně přenosové stanice komunitních odpadků upgradovanou na propagandistický bar.
„Komunita pro vodní technologii je můj dům a nyní je pohodlnější žít zde.
Zdroj: Wuhan Evening News
Zpráva/zpětná vazba