Yantai představil 4,0 obchodní environmentální pracovní plán k určení pracovní strategie „126“

Shandong.com, Čína· Nové vnímání 22. května22. května uspořádal informační úřad komunální vlády Yantai o optimalizaci podnikatelského prostředí ve městě Yantai, zástupce generálního tajemníka městské vlády Yantai, a -2025) „Podrobně.
Letos, za účelem lepší stimulace vitality a sociální kreativity trhu, v souladu s nejnovějšími požadavky země a provincie, výzkumné opatření pro podnikatelské prostředí pro obchodní a obchodní podnikání v Pekingu, v Šanghaji atd. V souladu s principem „proveditelného a proveditelného zde“ byl vydán iterační iterační.
Ukotvení cíle „1“
Vždy dodržujte zlepšení povahy podnikatelského prostředí jako výchozí bod a vynaloží se veškeré úsilí k vytvoření prvního obchodního prostředí s dobrými ekologickými ekosystémy, úplnou zárukou faktorů, standardizované specifikace vládních služeb, úplné pravidlo právních systémů, pohodlné obchod a investice a úplné sociální služby.
Vytvořte platformu „2“
Upgradujte komplexní platformu služeb „Yantai Governse and Enterprise Connect“, optimalizujte osm hlavních funkčních sekcí, jako jsou „nabídka a poptávka“ a „služba“, a vytvořte komplexní platformu služeb, která se točí kolem celého životního cyklu podniku a celé odvětví a celé odvětví a celé odvětví plný řetězec.
Upgradujte „společnou inspekční platformu podniků“ a vytvořte společný inspekční mechanismus „osm -in -one“ pro podnikatelskou inspekci, aby se maximalizovala narušení podniků.
Vytvořte prostředí „6“
Vytvořte průmyslové ekologické prostředí „čtyřkain“.Implementujte integraci a vývojovou akci průmyslového řetězce, zaměřte se na přesné uspořádání průmyslového řetězce, nakonfigurujte kapitálový řetězec a nahraďte pro řetězec talentů, naplánujte spuštění investiční propagace „průmyslového řetězce+ekologie clusteru“, průmysl -University -Mechanismus podpory projektu propojení projektu atd., Aby podpořil průmyslový rozvoj aglomerace, expanze a štěpení.
Vytvořte prostředí pro vývoj trhu s kompletními prvky.Komplexně optimalizujte konfiguraci tržních faktorů, prozkoumejte a implementujte opatření, jako je „ověření a spolupráce“, online „supermarkety zaměstnanosti“ atd., Dále snižují institucionální transakční náklady a zvyšují důvěru účastníků trhu.
Vytvořte teplé a efektivní prostředí vládních služeb.Zaměřte se na „efektivně dělat jednu věc“, podporovat přesnost politických služeb, „One Thing“, aby zvládli intenzivní, hodnotu -přidanou podnikovou službu a usnadňují služby veřejných zařízení.
Vytvořte spravedlivé a spravedlivé tvrdé právní stát.Dodržování konceptu „The Law Law je nejlepším podnikatelským prostředím“, snaží se posílit záruku právního státu, komplexní dohled nad úplným pokrytím spravedlivé konkurence, zahájení opatření, jako je „právní stát“ a „komplexní vyšetřování“ v oblasti administrativního vymáhání práva.
Vytvořte bezplatné a pohodlné otevřené prostředí vysoké úrovně.Bude vynaloženo úsilí o zlepšení zařízení mezi křížovým tokem a investicí do obchodu a zavedení opatření, jako je prozkoumání pilotního pilotního pilotního komodit velkých zdrojů, kultivace vývozních základů digitálního obchodu atd., Aby vytvořila nové hranice otevřené spolupráce , inkluzivní a inkluzivní a sdílený a vítězství -win.
Vytvořte rozmanité lidské prostředí pro obyvatelné a obyvatelné.Houzhi promyšlené sociální zabezpečení, spolehlivé úvěrové služby a pohodlné městské prostředí zahájily opatření, jako je prohloubení výstavby „Credit Yantai“ a vytvoření provinčního „krásného zálivu“, která poskytuje podnikům lepší zkušenost a vřelou společnost s lepším zážitkem. Služby a krásnější a krásnější městské prostředí.
Reportér čínského Shandong.com Han Yu Intern Xu Yongqi
Zpráva/zpětná vazba