Inovace nové scény spotřeby přílivu módy National Tide, Shangcheng’s "New Gameplay" přináší velký provoz

Od 1. do 4. května dosáhly tři hlavní obchodní čtvrti Hubin, Wushan a Qianjiang New City tržby 748 milionů juanů, což je nárůst o 5,4%rok -za rok.Během dovolené „May Day“ okres Shangcheng úzce spojil národní kulturu přílivu s trendem moderní spotřeby a zahájil řadu jedinečných aktivit a zkušeností.
Například „sezóna přílivu módní země“ historické čtvrti Qinghefang odemkne „novou hratelnost“, „Evening Wind Concert“, Operní dramatická výstava, „Tržník Tianfeng Collection“, Trendová plováková trh, kulturní a kreativní trh Huancui Tower, atd. Událost byla představena a vzrušující.
Série aktivit ukazuje kulturní kouzlo a trend Qinghefang, který také účinně uvolňuje spotřebitelský potenciál.Od 1. do 4. května, komerční kruh Wu Shan, kde byl Qinghefang lokalizován, dosáhl tržeb 75 milionů juanů, nárůst o 37,24%rok -za rok a tok cestujících o 10,43 milionu, 43,41%rok -za rok.
Kromě Qinghefang, obchodní čtvrti, okresy, malebné spoty a podniky v okrese Shangcheng společně vytvořily řadu nových scén „módní a národní přílivové“ spotřeby, která otevřela nový prostor pro občany a turisty na nákup, návštěvu a navštěvující a navštívené a zábava.Mezi nimi komerční čtvrť Hubin provedla zážitky interaktivních projektů, jako jsou nekonečné divadla, koncerty západů, interakce s kamerou a další globální trhy, jako je trh Dawa Monster City Otevřel plán 5.1 Wake -Up; .Během této dovolené společnost Manscar také sjednotil de Shou palác, aby čerpal inspiraci z souvisejících narážky, shromáždil kulturní relikvie a orientální barvy, spustil řadu společných produktů k dosažení integrace scén s křížovým bodem a také se stal novým „z kruhu“ „Spotřebitelských značek.
Příslušná osoba, která má na starosti úřad okresu Shangcheng, uvedla, že obchodní čtvrti, ulice a firmy budou kombinovat moderní módu s národním přílivem a učiní původní místo nakupování do kulturního a sociálního prostoru. S mladými lidmi se pro mladé lidi a vylepšení kulturního dědictví a spotřeby v současné době stal „dvoucestným cestou“ a v současné době vstřícuje novou vitalitu do prázdninové ekonomiky.V dalším kroku bude okres Shangcheng pečlivě sledovat hlavní linii tématu „průlomový rok průlomu“ a „rok prosazování spotřeby“. Ukažte v módě, naplánujte vlivnější módní aktivity národního přílivu, efektivitu v inovativních scénách, zvyšují zkušenosti a stimulují spotřebu.
Zpráva/zpětná vazba