Provinční vláda Yunnan a univerzita Tsinghua podepsaly dohodu o vědecké a technologické spolupráci ekologického prostředí

18. dubna podepsala provinční vláda Yunnan a univerzita Tsinghua dohodu o ekologickém prostředí a vědecké a technologické spolupráci v Kunmingu.Wang Ning, tajemník provinčního výboru pro stranu, Wang Yubo, zástupce tajemníka provinční strany a guvernéra, a Li Luming, prezident univerzity Tsinghua, vedl pracovní rozhovory, aby byl svědkem podpisu smlouvy.

Wang Ning a Wang Yubo poděkovali univerzitě Tsinghua za podporu Yunnana.Wang Ning uvedl, že provincie vždy vzala ducha generálního tajemníka Nejvyššího vedení, aby prohlédl důležitý projev Yunnana jako obecného obecného pokynu a svědomitě provedl ducha 100. výročí zřízení ministra nejvyššího vedení, u Nejvyšší vedení a nepřetržitě podporuje konstrukci „tří polohování“, aby získala nový pokrok, celková ekonomika dosáhla 3 bilionů kroků.Doufáme, že to bude i nadále v oblasti rozvoje vzdělávání, vědecké a technologické inovace a transformace výsledků, výcvik a zavedení talentů, průmyslové kultivace, ochranu a řízení jezera Plateau atd., A prohloubí pragmatickou spolupráci a specifický pokrok s Tsinghua University.Dále zdědit ducha Southwest United University, pracovat na zvládnutí jihozápadní společné absolventské školy a poslat rotačního děkana, aby zlepšil kvalitu a úroveň školního běhu; technologie, podpora fóra vědců Tengchong;Budeme plně podporovat univerzitu Tsinghua na plnění různých úkolů v Yunnanu, abychom poskytli dobré prostředí pro studenty Tsinghua a inovace a podnikání mladých talentů.

Li Luming uvedl, že univerzita Tsinghua má zvláštní historický zdroj a Yunnan má hluboké pocity a úzce komunikace.Univerzita Tsinghua je ochotna dále rozšířit hloubku a šířku spolupráce s provincií Yunnan, s ekologickou ochranou a správou environmentálního prostředí, jihozápadní společnou postgraduální školou, fórem vědec v Tengchongu atd., Posílení spolupráce ve vzdělávání, vědě a technologii atd. A pokračuje a pokračuje pomáhat venkovské vesnici v Nanxun County.

Zhang Zhili, člen stálého výboru provinciální strany, ministr frontálního oddělení United Front, zástupce guvernéra předního pracovního oddělení United Front, a Xu Qinghong, zástupce tajemníka strany Tsinghua University, jménem jménem jménem zakázal smlouvu. obou stran.Podle dohody budou obě strany spolupracovat v oblasti ekologické ochrany životního prostředí, technologií aplikací a školení týmů talentů.