„1. května“ dovolená na celostátním trhu s cestovním ruchem více kvete

  Během dovolené „1. května“ se trh domácího kulturního cestovního ruchu nadále zotavoval.Data s více stranami ukazují, že ochota obyvatel je vysoká a mnoho ukazatelů cestování je inovativní.Národní trh cestovního ruchu rozkvetl více a diverzifikované charakteristiky cestovního ruchu v zemi jsou jasnější.Kromě toho se v souvislosti s neustálým zlepšováním zahraničního personálu do Číny příkazy k příkazům přibližně tříčlenných platforem zdvojnásobily rok -na rok.

  Podle zpráv CCTV předběžné statistiky ukazují, že od 1. do 5. května se očekává, že objem průtoku meziregionálního personálu v celé společnosti bude přibližně 1,36 miliardy, s průměrným denním počtem více než 270 milionů, což je nárůst o 24,1% Ve stejném období v roce 2019.Cestování na dálnici je stále hlavní silou.

  Zpráva o analýze spotřeby dovolené zveřejněné několika třemi platformami pro stravování uvedla, že diverzifikované charakteristiky výběru domácího cíle jsou zřejmé.Peking, Šanghaj, Chongqing a další města s pohodlnými dopravními a bohatými kulturními zdroji cestovního ruchu stabilizovaly seznam populárních destinací v Číně.