Zrychlení zřízení moderního systému monitorování ekologického prostředí bude vyvinout úsilí z pěti aspektů

Zdroj: China Securities Network

Od: Xinhua zpravodajská agentura

  Zpravodajská agentura Xinhua, Peking, 1. května (reportér Gao Jing) mluvčí ministerstva ekologie a životního prostředí Pei Xiaofei nedávno představila, že současné a budoucí období budou vyvinuty z pěti aspektů, aby urychlily zavedení moderního monitorovacího systému ekologického prostředí.

  Během „čtrnáctého období pětiletého plánu“ moje země vybudovala největší, kompletní a přiměřenou monitorovací systém v Číně V dohledu poskytoval důležitou podporu pro ekologickou ochranu životního prostředí.

  Podle zpráv bude ministerstvo ekologie a životního prostředí pro urychlení zřízení moderního monitorovacího systému ekologického prostředí od následujících pěti aspektů dobrou práci:

  Prvním je zrychlení výstavby monitorovacího systému, který je přizpůsoben konstrukci krásné Číny.Požadavky na posouzení výstavby krásy Číny zrychlují nedostatky monitorovacího pole, formulují odpovídající monitorovací standardy a objektivně odrážejí účinnost konstrukce krásné Číny.

  Druhým je zlepšit přesnou analýzu a predikční schopnosti.Proveďte dobrou práci analýzy a analýzy sledovatelnosti monitorovacích údajů, neustále zlepšují pracovní mechanismus prognózování kvality ovzduší, být „magickou zbraní“, která je podle zákona přesná, vědecká a znečištění a vede k léčbě znečištění, aby směrovala léze a vzájemně léky.

  Třetí je zlepšit monitorovací schopnost z vrcholu hory na mořskou integraci.Koordinované zvážení prvků ekologického prostředí horních hor, podzemí, voda nad zemí, voda na pobřeží, městské venkovské oblasti, země a oceán a proti proudu a po proudu od povodí , a propagovat konstrukci integrovaných monitorovacích schopností ve všech aspektech a regionech.

  Čtvrtý je zlepšit schopnost sledovat technologickou podporu.Tváří v tvář hlavním potřebám monitorování podniků, jako je snižování uhlíku, snižování znečištění a ekologizace, výzkum a navrhuje klíčové projekty výzkumu a rozvoje technologií, provádějí technický výzkum a systematicky zlepšují úroveň monitorování vědy a technologie.