Prognóza situace kvality ovzduší v oblasti životního prostředí provincie Shandong (22. května 2024 -květen 28)

Celková situace

22-24 a 28. je teplota ve většině oblastí vysoká a vnitrozemská města jsou hlavně lehká až mírná znečištění.25. až 27. je teplota mírně nižší.S ohledem na velkou nejistotu meteorologických podmínek je třeba zpracovat a posuzovat specifickou situaci 24.-28.

22. den

Postižený jižním větrem, rychlost větru, zvýšila se, teplota stoupala a oblak byl menší.Očekává se, že pobřežní oblasti poloostrova a pobřežních oblastí jsou založeny hlavně na dobrém až mírném znečištění.

23.

V rané fázi dominoval Southwind.Odhaduje se, že poloostrov a pobřeží Lunan jsou hlavně mírné znečištění a další regiony jsou hlavně lehké až střední znečištění.

24.

Postižená slabým a studeným vzduchem se teplota ve středních a severních oblastech snížila a konvergence proudění vzduchu v jihozápadní oblasti a teplota byla vyšší.Očekává se, že jihozápadní a centrální oblasti Luni jsou hlavně lehké až střední znečištění.

25.

Vzhledem k vlivu jižního větru je rychlost větru malá a v západní oblasti může být srážení.Očekává se, že jihozápadní oblast Luthem je hlavně mírné znečištění a jednotlivá města mohou dosáhnout mírného znečištění.

26.

Severovýchodní oblast je ovlivněna hlavně slabým severovýchodním větrem.Očekává se, že jihozápadní oblast Luthem je hlavně mírné znečištění a jednotlivá města mohou dosáhnout mírného znečištění.

27.

Kontrolovaná severně od vzduchu je teplota na jihu o něco vyšší a množství cloudu je menší.Očekává se, že region poloostrova je založen hlavně na dobrém až mírném znečištění a další regiony jsou hlavně mírné znečištění.

28

Ve slabém poli tlaku plynu je rychlost větru malá, průtok vzduchu je koncentrován v západní oblasti, objem mraku je malý a teplota je vyšší.Očekává se, že oblast poloostrova je založena hlavně na dobrém až mírném znečištění a jiné regiony jsou hlavně lehké až střední znečištění.

## [16 City Environmental Air AQI INDEX] 8:00 22. května 2024

Původní název: „Prognóza situace kvality ovzduší v provincii Shandong (22. května 2024 -květen 28)“