Shanghai Climate Week se zaměřil na zelenou vývoj a konstrukci ESG malých a středně velkých podniků

Jako jedna z aktivit v Shanghai Climate Week se dnes koná fórum Shanghai Week 2024, což je téma „Green Mobile Pudong, Carbon Corporation Future“. a středně velké podniky.
Zelený vývoj je barva pozadí vysoce kvalitního vývoje.V posledních letech se New District Pudong New District vždy dodržoval provádění rozhodnutí a nasazení ústředního výboru Komunistické strany Číny a Šanghaje o vývoji zeleného nízkokarbonového průmyslu, plně podporoval vývoj vysoké kvality kvality zeleného a nízkotarbonového průmyslu a poskytuje plnou hru výhodám plného řetězce inovací a ekologické aktivity v novém okrese. Inovace a vytrvale novou cestu a novou metodu zelené nízké -karbonové transformace a optimalizují účinnost využití zdrojů, urychlují nová průmyslová odvětví v oblasti zeleného a nízkého uhlíku a nový model a nová kinetická energie vyvinuly veškeré úsilí Propagujte přechod tradiční produktivity vůči nové produktivitě a dosáhl plodných výsledků.
Od loňského roku Pudong úspěšně zřídil 13 národních demonstračních jednotek na národní zelené výrobě, 18 demonstračních jednotek z obecných zelených výroby, 6 benchmarkingových jednotek nulového uhlíku, 3 jednotky pro tvorbu Posouzení.
Komise Pudong New District Science and Technology Commission uvedla, že bude rázně podporovat transformaci zeleného nízkokarbonu v podnicích a urychluje pěstování zelených nízkokarbonových průmyslových odvětví.展望 未来 , 浦东 将 持续 优化 产业 生态 , 搭建 绿色 低 碳 公 服务 新 平台 做 强 绿色 碳 产业 发展 联盟 联盟 材料 材料 材料 材料 新 新 材料 新 材料 材料 材料 、 、 新 新 新 新 新 新 新 新 新 新 新 、 、 新 新 新 新 新 新 新 、 、 新 新 新 新 新 新 新 新 新 新 新 新 新 、 、 产业 、 „Energy“, urychlení rozložení inkubačního nosiče Green Low -Carbon; Pro podporu průmyslové integrace, povzbuzení internetu, velkých dat, umělé inteligence atd. Rozvíjející se technologie a zelené nízkokarbonové průmyslové odvětví jsou hluboce integrovány a plně kuchaná zelená nízká karbonová transformace a vývoj z nové energie, suroviny, dodavatelský řetězec, dodavatelský řetězec Použití regenerace cyklu.
Na tomto fóru vydal nový ústav Green Carboar Carbon Pudong New Area „Aplikace pro hodnocení systému a aplikace pro hodnocení systému uhlíkových a aplikací pro uhlík v malých a středních hodnotách“ a sadu informačních systémů.Prostřednictvím komplexního systému hodnocení uhlíkové knihy pomáhá podnikům umožnit inspekci emisí uhlíku, samoportréty a zelené úvěry, čímž se zlepšuje schopnosti správy uhlíkových aktiv společnosti a účinnost provozu emise uhlíku.
Současně, Taner Technology, Qiandu New Energy, Oriental Environment, Vulkanic Stone Environment, Pudong Star Chain Digital Industry Research Institute atd., Společně spustily systém Dual -Carbon Service Service.Tento servisní systém zahrnuje: služby tarifů uhlíku, služby uhlíkových stop, uhlíkové úvěrové služby, služby ESG, služby uhlíkových aktiv a další související obsah, což pomáhá podnikům lépe se vyrovnat s politikami uhlíkových sazeb v mezinárodním obchodu, optimalizovat správu dodavatelského řetězce a pomoc podnikům pomáhat Podniky snižují emise uhlíku životního cyklu produktu a zvyšují kapacitu udržitelného rozvoje podniku.
Na ceremoniálu zahájení německého průmyslového centra, zeleného uhlíku, EIA a dalších institucí společně zahájily iniciativu s nulovou karbonskou komunitou.该 行动 旨 在 遵循 联合国 可持续 发展 , 以 联合国 气候 变化 框架 公约 指导 , 以 园区 为 , 发展 绿色 能源 能源 社区 在 在 在 在 在 在 在 在 在 在 , , , 在 在 , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Konstrukce, konstrukce, provoz a digitální řízení nulového karbonu k dosažení nejmenších komunitních jednotek s čistými emisemi oxidu uhličitého menší nebo rovna nule v oblasti.
Fórum je hostováno Pudong New District Science and Economic Commission a výkonný výbor pro klima v Šanghaji a Pudong New District Green Carbon Carbon Zhonghe Research Institute a China Merchants Bank Co., Ltd. Shanghai Branch.
Autor: Tang Weijie
Text: Tang Weijie Map: Interview Object Poskytuje editor: Shangui Editor: Rongbing
Přetištěno tento článek, uveďte prosím zdroj.
Zpráva/zpětná vazba