Budování nové městské mládežnické komunity k vytvoření obyvatelného, ​​vhodného pro obchodní prostředí

  16. dubna, po 20 hodinách nepřetržitého provozu, bylo úspěšně nalije první patro projektu Wuhan New City Youth Community Project (Apartment · Anju One) a předehru k oficiální operaci hlavní části projektu.

  Projekt se nachází v počáteční oblasti Optics Valley Science Island.Jako pilotní projekt personálu veřejné služby ve Wuhan New City je celková stavební oblast projektu 186 100 metrů čtverečních a celkem 1392 sad se plánuje pronajmout nejprve a poté prodat.

  Líbící práce v prvním patře byly provedeny během dne 15. dubna.„Tentokrát se k účasti na operaci použily lití více než 2600 kubických betonu a tři nákladní automobily.“ Dříve byl náš projektový tým přísně naplánován.

  Rozumí se, že k zajištění vysoce kvalitního a hladkého dokončení projektu před operací projektový tým opakovaně plánoval a odvodil konkrétní stavební plán. “

  Během procesu nalévání projektový tým přijal rotační systém a manažery nepřetržitě provozované k dosažení „bezpečnostní kontroly a technického personálu kvality na scéně“.Večer 15., Han Zhengdao byl ve službě přes noc a byl svědkem hladkého lisování v prvním patře.

  „底板 浇筑 , , 意味 着 项目 正式 的 主体 结构 施工。“ 韩正道 说 , 在 此 之前 , 我们 在 进行 进行 地基 在 , , , , 根据 , 根据 , , 根据 根据 在 在 在 在 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行 进行Vývoj rychlosti.

  „Budování obživu a životního prostředí“ je první tisková konference zpravodajské úřadu tiskové kanceláře vlády obyvatel Wuhan na začátku „stáje, která se snaží získat boj o získání příběhu“ -Wuhan “zrychlujte konstrukci World Optics Valley „Zaměření na zmíněné práci.V souvislosti s urychlením výstavby Wuhan New Town, jak učinit vysoce -tech talenty žijící v hlavní oblasti Optics Valley „Live and Work“, se stal klíčovým pracovním cílem.Projekt Wuhan New Town Youth Community Project (Apartment · Anju č. 1) Projekt One -Project General Comnediační smlouvy (EPC) se stal klíčovým odpovědným listem pro tento problém.