Prognóza situace v oblasti kvality životního prostředí Shandong (26. dubna 2024 – -2nd)

Celková situace

Od 26.-29. května je teplota mírně vyšší a množství cloudu je malé.30. dubna se teplota snížila a východní pobřežní oblasti byly hlavně dobré a západní region byl hlavně dobrý k mírnému znečištění.S ohledem na velkou nejistotu meteorologických podmínek je třeba projednat a posuzovat konkrétní situaci od 29. dubna do 2. května.

26.-27. dubna

Množství mraků je nepřetržitě kontrolováno nepřetržitým jižním větrem a teplota vnitrozemských oblastí stále roste.Očekává se, že pobřežní oblasti poloostrova a pobřežních oblastí jsou hlavně mírné znečištění a další regiony jsou hlavně mírné znečištění.

28. dubna

Kontrolovaný východním větrem se zvýšil počet mraků na jihu a teplota se snížila.Odhaduje se, že poloostrov, Lunan a severovýchodně od Lunengu budou dominovat mírné znečištění.

29. dubna

Množství mraků je ovládáno severním větrem, teplota v severní oblasti klesá a teplota na jihu je o něco vyšší.Očekává se, že poloostrov a severozápadní LU jsou hlavně mírné znečištění a další regiony jsou hlavně mírné znečištění.

30. dubna

Množství mraků je ovládáno severním větrem a snižuje se teplota.Očekává se, že oblast poloostrova je hlavně dobrá a jiné regiony jsou hlavně mírné znečištění.

1. května

Ovládání jihotě, množství mraků je malé, teplota v severní oblasti stoupá a teplota na jihu se sníží.Očekává se, že oblast poloostrova a Lunan jsou hlavně mírné znečištění a dalšími regiony jsou hlavně mírné znečištění a primárními znečišťujícími látkami jsou O3.

2. května

Množství cloudu je ovládáno jižním větrem a zvyšuje se teplota.Očekává se, že pobřežní oblasti poloostrova a pobřežních oblastí jsou hlavně mírné znečištění a další regiony jsou hlavně mírné znečištění.

#Daily temperament mapa#[16 městských prostředí Air AQI INDEX] 8:00 26. dubna 2024

Původní název: „Prognóza situace kvality ovzduší v provincii Shandong (26. dubna 2024 -2)“