Sekretář provinční strany Yi Lianhong dohlížel na rektifikační práci centrální inspekce ochrany životního prostředí v místě Huzhou

  Původní název: Yi Lianhong prohlédl inspekci a opravu ochrany životního prostředí na místě Huzhou a zdůraznil napravení problému s nejuznávanějším, nejdůkladnějším a na místě.

Yi Lianhong dohlížel na opravu centrálního inspektora ochrany životního prostředí na místě Huzhou

22. května přišel Yi Lianhong, sekretář provinční strany, do Huzhou Nanhu Lake Thermal Electric Co., Ltd., aby zkontroloval centrální kontrolní místnost, budovu monitorovací stanice Flue Gas atd., A podrobně požádal pokrok práce.Reportér Hu yuanyong fotka

  Zhejiang online 22. května (reportér Weng Haohao) na 22., Yi Lianhong, sekretář Výboru provinční strany, přišel k dohledu nad centrální inspekcí ochrany životního prostředí a rekantních prací v okrese Huzhou.Zdůraznil, že je nutné důkladně studovat a implementovat ducha Nejvyššího vedení ekologické civilizace a generálního tajemníka Nejvyššího vedení, aby zkontroloval Ducha důležité řeči Zhejianga a hluboce pochopit význam uchopení centrální ekologické inspekce ochrany životního prostředí,, a Dále zlepšit pozice, zvýšit měřítko a vykonávat praktickou práci, aby bylo nejpohodlnější a nejvíce na místě by měla dělat dobrou práci při opravě problému a usilovat o podporu rozvoje vysoké kvality a vysokou -vysokou -vysokou -vysokou -vysokou -vysokou -vysokou -vysokou kvalitu – Ochrana na úrovni.

  Huzhou Nan Taihu Heat Electric Co., Ltd. je uhelný podnik pro teplo a elektřinu za účelem dosažení cíle snižování emisí a spotřeby a neustále zlepšuje kvalitu ovzduší, plánuje město Huzhou zavřít podnik do konce uzavření podniku tento rok.Yi Lianhong přišel do společnosti, aby zkontroloval centrální kontrolní místnost, online monitorovací stanice Flue Gas atd., Zeptal se na podporu práce podrobně a dohlížel na relevantní záležitosti na místě.Zdůraznil, že musíme věnovat pozornost celkovému plánování, zajistit, aby se dobré věci daly dobře, vykonávat praktickou práci a dělat dobrou práci při uzavírání korelačních prací tepelných energetických podniků, neustále implementovat a propagovat strniště a minimalizovat dopad na dopad na Denní provoz města a práce a život občanů; Čistá půda na bránu bitvy, aby masy mohly dýchat čerstvý vzduch a vychutnat si lepší prostředí; struktury uhlí se strategickou vizí a dlouhodobým zvážením, rozvíjením a posilování zelené produktivity a dosažení situace vítězství pro ekologické, sociální výhody a ekonomické přínosy.

Yi Lianhong dohlížel na opravu centrálního inspektora ochrany životního prostředí v místě Huzhou

22. května Yi Lianhong, sekretář Výboru pro provinční strana, přišel do staré tovární čtvrti Huzhou Zhejiang Dagang Daigang Printing and Dyeing Co., Ltd. .Reportér Hu yuanyong fotka

  Nedostatek čištění kalů ve staré tovární oblasti Zhejiang Dagang Printing and Dyeing Co., Ltd. je otázkou zpětné vazby od centrálního inspektora ochrany životního prostředí.Yi Lianhong přišel na pole, aby zkontroloval, aby porozuměl opravě a chování na dohledu.Poukázal na to, že inspekční názory a požadavky na opravu centrálního ekologického inspekčního týmu pro ochranu životního prostředí musí být přijímány s otevřenou myslí, převzetí iniciativy, rychle reagovat, rozhodně jednat, udržovat upozornění „poslední příležitost“, nesou odpovědnost za postavení, nese odpovědnost za postavení, nese odpovědnost za postavení, nese odpovědnost za postavení, nese odpovědnost za postavení, nese odpovědnost za postavení. a trvat na „“ proti duchu dlouhodobého rozvoje místních a životně důležitých zájmů mas v dlouhodobém rozvoji místních lidí jsme si vytvořili jejich mysl, kompaktní odpovědnosti, vzorky a uchovávání napravení . Červená linie ochrany ekologického prostředí.Je nutné svědomitě zpracovávat zprávy o dopisech lidí a návštěvách mas.

  Když dohlížel na dohled na -Yi Lianhong, zdůraznil, že Zhejiang jako nejdůležitější místo pro myšlenku ekologické civilizace jako nejvyššího vůdce a zelené hory a zelené hory jsou narozením konceptu Jinshan Yinshan. Zhejiang’s climbing overlap again, with the blade to the courage and hard work style, go all out to carry out rectification work, accelerate economic transformation and upgrading, solidly promote green and low -carbon development, achieve high -quality development and development and high – Kvalitní rozvoj a vývoj a vývoj a vývoj vysokých kvality. .