V kombinaci s obnovou životního prostředí a koordinovaným diverzifikovaným řízením

  Zpravodajská agentura Xinhua, Hefei, 21. května (reportér Pan Feng a Zhu Qing) „V naší vesnici se všichni stará pouze o rybářské sítě Satta, ovládá palivové dříví a domácí odpad. Sušená tekoucí voda a vesničan Zhang Xin byl docela emotivní, „Nečekal jsem, že tato řeka může být tak jasná!“

  Zdroj živé vody z Xin’anu a stokrát se obrátil k Qiantangu.Řeka Xin’an pocházela z okresu Xiu Ning, Huangshan City.Celková délka Xin’anjiang je 359 kilometrů, z nichž více než 240 kilometrů je v Huangshan.

  Na začátku léta je řeka Xin’anjiang jako zelená pás a nosí se přes hory a vesnice Hui Pai v horách a Xingluo z Hui Ning County a Xixian County.Reportér se z Huangshanského mezilehlého lidového soudu dozvěděl, že v posledních letech byla místní opatření podporována místními opatřeními, jako je blokování skvrn, rybolov a ochrana lesů.Za tím je neoddělitelné od nepřetržitého zkoumání dvou soudů Huangshan City více než 10 let a pokračuje a účinně zaručuje „jednu řeku a modrou vodu z Xin’anu“.V současné době se okres soudu v Huangshan v současné době postupně kombinuje s novými pracovními mechanismy, jako jsou soudy a trest v souladu se zákonem, a postupně kombinovaný s obnovou ekologického prostředí, koordinovanou diverzifikovanou správou a hlídkovými zkouškami.

  V Huining County nesou místní soudy odpovědnost „zdroje“ a dodržují ochranu a prevenci zdroje.Chen Lixiu, zástupce děkana lidového soudu v Xieningu County, uvedl, že soud v roce 2019 založil soud ekologické ochrany, aby vysílal „semena“ právního státu prostřednictvím místního otevření, místního zprostředkování a místního rozsudku.

  „V minulosti někteří lidé tajně lovili a zamkli nelegální rybolov a uvědomili si vážnost takových nelegálních činů, dokud jsem neviděl soudce ke dveřím dveří.“ „Interpretace případu“.Od roku 2019 provedl Hanging County Court šestnáctkrát zkušebním řízením prostřednictvím metody „Trial+Live Broadcast“ a více než 40 000 diváků, kteří se podílejí na poslechu online a offline.

  Chen Lixiu novinářům řekl: „Vzhledem k tomu, že se povědomí lidí o ochraně životního prostředí nadále zvyšovalo, počet případů environmentálních zdrojů se za posledních pět let rok za rok snížil a chování ukradených z lesů a nelegálního rybolovu ve vodách byl skutečně omezen. “

  Soud již není rozsudkem o případu environmentálního zdroje, který by zničil nádrž Xin’anjiang, ale aktivně se uchází o získání soudní spravedlnosti, jako je „doplnění výsadby a vrácení zelené“ a „proliferace a propuštění“, aby se dosáhlo organické jednoty trestání nelegální zločiny, kompenzační ztráty a oprava ekologie

  V únoru 2023 byla u soudu Shenzhen u lidového soudu před soudem představena pracovní stanice soudního řízení xin’anjiang.Od roku 2023 soud Shendu uzavřel 46 případů případů souvisejících s environmentálními zdroji, jako je prostředí znečištění, nelegální rybolov a zneužívání lesů.Wang Chaoliang, prezident Shendou Court, řekl novinářům, že soud použil obnovení životního prostředí jako mučení a aktivně vedl odpovědnou osobu, aby vytvořil zelenou, prodlužoval propuštění a zaplatil ekologické opravy peněz.Rozumí se, že soud v Huangshan City doposud nařídil odpovědné osobě, aby vytvořila více než 150 hektarů zeleného lesního dřeva, více než 17 milionů smažených smažení a zaplatilo téměř 1,8 milionu juanů v ekologických restaurátorských fondech.

  Za Shanqingshui je neoddělitelný od „kombinovaného boxu“ ekologické ochrany politických a právních sil.Politický a právní výbor Výboru pro městskou stranu Huangshan vede k vyřešení problémů, jako je nedostatečný mechanismus provádění a nejasné postupy převodu, a plánoval provést tříleté akce ekologické ochrany a zlepšení nádrže Xin’anjiang (2023- 2025); , bojovat proti nelegálnímu odpadnímu vodám, nelegální těžbě písku, nelegálního rybolovu atd. Nelegální a trestné chování.

  Reportér následoval řeku do vesnice Miantan ve městě Shendu a viděl turisty na obou stranách řeky Xin’an Ru Zhi.„Zatlačte okno, abyste viděli zelenou“ a rozvoj ekologického cestovního ruchu ve vesnici také vzkvétal. “ Do vesnice přišlo 300 000 turistů, aby sledovali scénu ve vesnici.

  „Budeme držet krok s vývojem nového obchodního formátu na základě soudních funkcí, pomůžeme vyřešit potřeby cestovních sporů a sloužit turistům a propagovat účinky„ zelené vody a zelené hory “, aby se účinně přeměnila na„ Jinshan Yinshan „.“ Řekl Wang Chaoliang.