„Technologická zmocnění+správa přesnosti“ podporuje změny v městském prostředí

□ Reportér Li Rui Cai korespondent Wang Shiquan Zheng Zhandong

Likvidace poškozených silnic, napravit chaos silnice a prozkoumat a vypořádat se s necivilizovaným chováním … Řízení měst je „neoddělitelné“, ale „jeden steh a jedna linie“ souvisí s texturou města.Prostřednictvím monitorování a distribuce platformy „Smart Urban Management“ budou příslušná funkční oddělení přesně spravovat po obdržení objednávek, podpořit rychlou napravení problému a podpořit komplexní zlepšení kvality městského prostředí.V posledních letech, v souladu s novými národními civilizovanými standardy městského hodnocení, zřídilo oddělení městský management efektivní a přesný model správy měst tím, že se spoléhal na městskou službu „Smart Urban Management“.Úhledná městská oblast a jemná správa mřížky nadále zlepšují kvalitu obyvatelnosti v centrální městské oblasti a byly oceněny všemi odvětvími společnosti.

Abychom vytvořili čisté, uklizené, řádné, řádné a krásné městské prostředí a vytvořili harmonickou a radostnou atmosféru festivalu, během letošního dovolené „1. května“ se městské inteligentní městské management komplexní operační centrum dodržuje „May Day Holiday . The working concept of snoring „increases during the holiday period collection and supervision, and ensure that the information collector of the“ observation deck „and“ observation whistle „of the city’s orderly operation is inspected on the streets and alleys, and found that the Silnice byly poškozeny, vystaveny odpadu a chaotické hromady.Zaměstnanci sedadla, kteří dodržují platformu a pozice, budou řešeny příslušnými funkčními odděleními shromážděnými během festivalu a problémy, které se odrážejí ve stížnostech občanů, a sledují -up a dotazování, aby přenesli nadšení, nadšení, nadšení pro konzultaci a upřímné návratové návštěvy.Současně „Smart City Management“ dává plnou hru výhodám platformy a technických výhod, spoléhá se na nový video dohled a více než 2 200 připojení a sdílené video dohled se spoléhající na silnice 191, na hlavních silnicích, stanicích dopravy, do dopravních stanic, stanice , nákupní centra, supermarkety, noční trhy, komerční ulice, nemocnice, nemocnice, nemocnice, nemocnice, nemocnice, nemocnice, nemocnice v dohledu nad městským řádem v reálném čase, plně zavedená motorová vozidla (nemotorizovaná vozidla), jako je taoist Operace, plné odpadky, motorová vozidla (nemotorizovaná vozidla), jako jsou řešení hustě.

V posledních několika dnech, za účelem vytvoření bezpečného, ​​pohodlného a efektivního cestovního prostředí pro širokou veřejnost, městské městské úřad pro městské služby městské správy vědecky koordinované a pečlivě naplánované, organizované stavební dělníky, aby se chopily zlaté sezóny údržby a centralizované Údržba silnic v centrální městské oblasti.V reakci na problémy, jako jsou silniční jámy a praskliny, organizovali personál, aby během procesu opravy prováděli údržbu. , kompacování a další procesy.Statistiky ukazují, že od 1. do 5. května byla platforma pro správu měst nahlášena celkem 2 521 otázek měst, mělo by být dokončeno 1 988 případů, bylo dokončeno 1 819 případů a 1705 případů bylo dokončeno podle plánu 91,5%. Od dubna městské městské středisko městské správy ukončilo celkem 2 700 metrů čtverečních asfaltů, jako je Avenue Zhongzhou, Bayi Road a 1. května.