Xia Yun Zhengzhou 行 Procvičujte novou módu a klasifikujte „ekonomický rozvoj“

Reportér slonových zpráv Xia Ping

Za účelem dalšího rozšíření konceptu vědomí a civilizace klasifikace domácího odpadu a obhajuje obyvatele, aby v každodenním životě praktikovali koncepty životního prostředí a koncepty života s nízkým zakoupením a celkově zlepšení míry povědomí a míru účasti v klasifikaci vedení okresní městské úřadu, komunitního komunitního světla a životního prostředí kanceláře Minghu, organizovaných členů strany, kádrů, nadšených obyvatel a dobrovolníků, kteří používají rekreační turistiku v květnu květnového dne k uspořádání „Xia · Yun Zhengzhou praktikovat novou novou praxi v Central Plains.

Na místě akce zaměstnanci vysvětlili relevantní znalosti klasifikace odpadu turistům a prostřednictvím simulovaných interaktivních her, což turistům umožnilo hluboce porozumět znalostem klasifikace odpadu a správně klasifikovat a spustit domácí odpadky.Současně také připravil malý dárek k přidání zábavy, což turistům umožňuje aktivně účastnit se akce. odpovědnosti.

V případě, že ministr Wu z kanceláře Minghu v kanceláři Minghu uvedl, že díky takovým činnostem může více turistů a obyvatelů porozumět klasifikaci odpadků, praktikovat klasifikaci odpadu a být průkopníkem a propagandou v klasifikaci odpadu. Rozvíjejte dobrý zvyk rozvoje klasifikace odpadu, podporovat neustále prováděné při klasifikaci domácího odpadu v zóně hospodářského rozvoje a přispívat k výstavbě krásného a obývatelného životního prostředí.