Zkoumání jeskyně, sledování vodopádů, yougu, namočení jaro … „Poezie a malba Suiyang“ vás zve, abyste žili v Kangyangu

V dubnu letí nejkrásnější svět trávy Long Warbler na novou tvář.19. dubna se v Buyin Bridge Business District v Jiangbei konala městská hodnota a Kangyang Living Promotion Conference v okrese Suiyang, 2024.
▲ Úžasné literární představení na propagační schůzce.Konference organizátoru
Propagační setkání zahájilo představení písně a tance „Vítejte v černošské čtvrti“. , kulturní cestovní ruch a zemědělské speciální produkty.
Suiyang se nachází v centrální části Zunyi, poblíž Chongqing Nanchuan a Lajiang River.
Suiyang je známý svými horami, dušími a poezií. Vývoj 100 krajů, jeskyně, jeskyně, voda, zahrady, jaro “je k dispozici jeskyně.
„Suiyang a Chongqing, stejný dialekt, je kořenitý ve stejné radosti, spojený s krajinou, kulturní komunikací a závislým rozvojem. Jak brzy v dynastii Southern Song dynastie, běželi bratři Suiyang lidí a Ran Yan stavěli rybářské město v. Hechuan odolávat mongolské armádě.
Vstup do Suiyang je cesta pro zkoumání tajemství tajemství, objevování zázraků a slinování potravin, cesty k sledování paměti, zažití nostalgie a integrace do přírody a cesty setkání s setkáními, běžnými rozhovory a spolupráci s vítězstvím.Pro Suiyang musí existovat sny a krásná scenérie Suiyang je poezie a daleko.
▲ Obřad podpisu.Konference organizátoru
V propagaci uspořádal organizátor také podpis. County Huifeng Tourism Investment Investment Investment Investment Development Co., Ltd. a Chongqing připojují význam společnostem s ručením omezeným mediálním mediálním mediálním mediálním mediálním mediálním způsobem atd. A podepsali dohody o spolupráci projektu, týkajících se nemovitostí, zdravotnického průmyslu a kulturního cestovního ruchu.
▲ Displej charakteristického stylu přitahuje velké množství občanů k návštěvě.Konference organizátoru
Kromě toho propagační web také zřídil čtyři výstavní oblasti „kulturní cestovní ruch, vysoce kvalitní komerční bydlení, místní zvyky a komplexní propagaci propagace investic“, což dále prokázalo městskou hodnotu kraje Suiyang a průmyslové výhody rekreace regenerace, přitahování velkého počtu občanů Chongqingu a zástupců zúčastněných podniků.
Mnoho zástupců podniku uvedlo, že vyhlídky na rozvoj živého průmyslu Kangyang jsou velmi široké.
Podle zpráv byla podporována propagační setkání Komunistickou stranou SUIYANG COUNTY STRACE A SUIYANG COUNTY LIDOVOU VODIE.
Zpráva/zpětná vazba