Vznik nových komerčních sil v Henan!Mezinárodní nová maloobchodní konference Central Plains se chystá začít

[Reportér Cube Dahecai HAO NANNAN]Poslouchání předvolání z budoucího podnikání se Henan chystá ohlašovat novou maloobchodní párty.
Reportér Dahecai Cube byl informován, že 27. dubna se v hotelu Jiajin v Zhengzhou bude konat nová maloobchodní ekologická stavební sympozium.Téma konference je „Dívám se na příliv“ a noví odborníci na terénní spotřebitele, zástupci průmyslu, odborníci atd. Přinášejí účastníkům kolizi nápadů.Na místě akce se bude konat „výstava přílivu podél provincie Huangjiu“, která umožní účastníkům ponořeně zažít integraci kultury a jídla a krásné scenérie.
Kromě toho web konference oficiálně uvolní projekt „Golden Boda Live“ a přidává dynamiku pro podnikání Henan.
Mezinárodní nová maloobchodní konference Central Plains se chystá začít
Před několika dny zveřejnil provinční úřad Henan v prvním čtvrtletí roku 2024 ekonomickou operaci provincie a spotřebitelský trh Henan se rychle zotavil.Údaje ukazují, že v prvním čtvrtletí činil celkový maloobchodní prodej spotřebního zboží v provincii 68,8812 miliardy juanů, rok -za rok -o 5,6%, což bylo o 0,9 procentního bodu vyšší než národní průměr, z nichž maloobchodní prodej maloobchodní spotřebního zboží nad limitem se zvýšilo o 8,9%.
Spotřeba Henan je lepší a obchodní kroky jsou vpřed.Po určitou dobu se Fat Dong stal nejvyšším tokem; a atd. povrch …
„Shangdu“ Zhengzhou vede obchod Central Plains.V současné době staví Zhengzhou kromě „nových tváří“ mezinárodní město pro spotřebitele.
V hotelu Jiajin v Zhengzhou se bude konat poptávka spotřebitele po nové generaci a prozkoumejte budoucí rozvoj podnikání Central Plains.Téma konference je založena na tématu „Podívám se na příliv“ a pozvěno mnoho hostů, aby se zúčastnili současnosti.
Čtyři vrcholy otevřou novou maloobchodní párty
Jaké jsou vrcholy v den konference?Reportér se vyřešil.
Zdůraznit jeden: Shromáždili se hosté s více -multi -goest.
Uvádí se, že konference pozve odborníky v oboru, zástupci obchodních sdružení, nových maloobchodních koorder, KOL, nových maloobchodních obchodníků a dalších zasvěcených pracovníků v oboru, aby obklopovali současný maloobchodní současný status a budoucí směr a trend rozvoje, nový konstrukce spotřebitelů, nový maloobchod, nový maloobchod Rozvoj inovací a koomunista.
Zdůrazněte dva: Sledujte motivu výstavy provincie Huangjiu a představujte svátek kultury, krásy a integrace potravin.
V den akce bude otevřena přílivová scenérie, příliv a přílivová výstava podél provincie Huangjiu.
Zdůrazněte tři: Nejprve projekt „Golden Big Live“.
Říká se, že podnik Central Plains nemůže být kolem obchodní čtvrti ERQI.Říká se, že oba -sedm obchodní čtvrti musí být vychována.Reportér se z přípravného týmu konference dozvěděl, že na akci bude téma „Road to Business War“ projevovat rozvoj Golden BO University.
Kromě toho projekt „Gold Big Live“ oficiálně debutuje a propaguje globální propagaci.Rozumí se, že projekt se zaměří na klíčová slova, jako je mladistvý, rozmanitý společenský, zajímavý kruh, první show, přílivový základna, současné umění, emoční spotřebu a další klíčová slova, inovují, aby porušili tradiční obchodní prostor a pravidla a přinesli novou vitalitu a přinesli novou vitalitu a přinesli novou vitalitu a přinesli novou vitalitu a přinesli novou vitalitu a přinesli novou vitalitu a přinesli novou vitalitu. do Zhengzhou.
Zdůraznit 4: Podepsání na místě pro vytvoření nové maloobchodní ekologie.
Slavnostní podpis se zaměří na projekt „Golden Big Live“ a bude se konat na místě akce.Konference se zaměří na roli a roli principů, obchodníků KOL, KOC a maloobchodního maloobchodu v nové maloobchodní ekologii, vybudují s ní užší spolupráci, otevřou se snižující pozice obchodních inovací a podporují rozvoj průmysl.
Odpovědný editor: TAO Jiyan |
Zpráva/zpětná vazba