Druhá konference o editoriální burze na vydavatelství západního vzdělávání se konala v Xi’anu

Sanqin Metropolis Daily-Sanqin.com (reportér Xia Mingqin Intern Zhao Beibei)Od 23. do 25. dubna se v Xi’anu konala druhá redakční redakční konference Western Education Press.

Na schůzce provedli účastníci v diskusích a výměnách témat, jako je „Jak publikovat téma vzdělávacího tisku“, „Jak posílit vzdělávání vydávající ideologickou práci“ a „Jak posílit konstrukci editace talentů“.Všichni říkali, že musíme hluboce porozumět misi a úkolům vzdělávání a publikování v nové éře, aktivně sloužit práci strany a národního centra, vždy na paměti základní úkoly lidu v Liveshu, dodržovat správný politický směr, pokračovat v posilování, pokračovat v posilování Povědomí o butiku, integraci, vědomí pozice, vědomí kvality, vytvářet více mistrovských děl slaniny obsazení duše a osvícení a pomáhá konstrukci silné země.

Li Xiaoming, tajemník strany strany a prezident Shaanxi People’s Publishing House, uvedl, že vzdělávací tisk by měl úzce kombinovat skutečnou situaci vzdělání, v depatovém vykopávce místních vysoce kvalitních vzdělávacích zdrojů, vynakládat veškeré úsilí k vybudování vzdělávacích vydavatelských značek S místními charakteristikami a podporou vysoce kvalitního rozvoje vzdělávání a publikování editoru. Inovace a pokrok v propagaci integrace publikace;