Asociace čínských záznamů a „Sunshine Youth Daily“ zahájí „projekt podpory podpory vzdělávání Gansu Wenxian“

Novinář slonů Wang Zhi

Venkovské omlazení, nejprve vzdělání.Ráno 26. dubna byl projekt „Junior Dream of Dream o Dream · Mountain and River Education Support“ společně sponzorovaný Asociací čínských záznamů, Sunshine Junior Daily a Wenxianská lidová vláda oficiálně zahájena ve Wenxian County v provincii Gansu.Slavnostní zahájení se zúčastnil Liu Siyang, sekretář skupiny strany a místopředseda Asociace čínských záznamů.

„Juvenilní sen · Mountains and River má projekt podpory vzdělávání s lehkým wenxiánem“, což je forma činností, jako je „Sunshine Junior Daily“, organizace národních vynikajících učitelů ve Wenxian County a organizace dětí vlevo, aby odešly z Dashana, aby to šly ven z Dashana, aby to šly z Dashana Procházka v Číně.

Rong Changai, ředitel Úřadu Asociace čínských záznamů a inspektora prvního úrovně, uvedl na slavnostním zahájení: V rámci dokování Asociace čínských záznamů aktivně splnila společenskou odpovědnost médií a zvláště plánované , navrhl a implementoval vzdělávací systém pro Wenxian Education Systems. Sluneční mládí denně „.Poskytnutí znalostí dětí, posílání učitelů a odesíláním výzkumu je otevřen nový model vzdělávací pomoci.

Zhao Hongtao, editor -ve své řeči „Sunshine Junior Daily“, uvedl, že pod vedením a vedením čínské asociace záznamů vyzařuje tato událost dítě v „Sunshine Junior Daily“, aby vyzařovalo více dětí v Odlehlé oblasti a nechte je číst čtením čtením.Spojení se skutečnou situací čínského vzdělávání je původním záměrem „Sunshine Junior Daily“.

Na akci se zúčastnili příslušní vůdci Asociace čínských záznamů, Wenxian County Party Committee a krajské vlády, jakož i zástupci učitelů a studentů wenxiánského vzdělávacího systému a byli svědky slavnostního zahájení.