Téměř 500 000 lidí!Tento „1. května“, Guichiův diverzifikovaný formát cestovního ruchu přitahuje návštěvníka v Bayangu

  Během dovolené „1. května“ přilákaly zelené hory a voda v Guichi osm -party turisty, aby se „přihlásily“. Po vrcholu cestovního ruchu jsou turisté, kteří sledovali ramena, nekonečné.Údaje ukazují, že během 1. května dovoleno celkem 498 600 turistů v regionu obdrželo turisty a dosáhlo celkových příjmů z cestovního ruchu ve výši 448,818 milionu juanů, což je nárůst o 15,39%a 11,75%rok -rok.

  První den dovolené v květnu, kulturní turistická oblast Village Xinghua uvedla v „davu“ bouři.Téhož dne je národní soutěž „Čína · Anhui a kosmetická krajina“ Dragon Boat Race · Chizhou Xinghua Village Station Competition tu, aby otevřel pádlo, což nejen umožňuje místním občanům cítit rychlost a vášeň lodi Dragon Boat V těsné vzdálenosti, ale také přitahuje mnoho zahraničních turistů, aby vstoupili do Guizhi a ocenili těžké dědictví vesnice Xinghua Village „Millennium Poetry Village“, také získala pozornost dvou sad CCTV ve sloupci „Finance of the World“.„Dav davů ráno je ráno více než 7 hodin a kruh přátel také natáhl obrazovku. Mám pocit, že každý přichází.“ , škádlil.Slyšel jsem na scéně mnoho občanů a turistů, že autor na scéně řekl, že to bylo poprvé, kdy jsem viděl tak úžasnou tradiční událost po mnoho let.Rozumí se, že 1. května 26 000 turistů přijalo turisty v kulturní turistické oblasti vesnice Xinghua.

  S chválou Dongfeng a CCTV soutěže se dav Wu Yan objevil nejen v oblasti kulturní cestovní ruch ve vesnici Xinghua, ale také atrakce na jiných malebných místech v Guichi byly také „plné“.

  Tradiční 古 Kultura a starověké architektonické styly Guichi a téma „Xian Xia“ jsou oficiálně otevřeny před dovolenou v květnu.“Každé představení je obzvláště vzrušující a malebná oblast je velmi hratelná. Jen jsem vzal dítě, aby si vyfotografovalo„ li Bai “.“ Legenda krále.Vstupující do města Xianxian, starožitné, charakteristické krajiny, architektury a pohlcující interakce NPC, se zde srazila na přehlídku show a další aktivity.

  Vezměte si lanovou vozidlo a podívejte se na nádherné hory před jeskyní King, vejděte do nádherné scenérie jeskyně, abyste viděli Monster Lu Li, cesta „jedinečných jeskyní“, umožňuje turistům užívat si uspokojení „vidět malé hory“ v Foto „výběry“.Světla na březích řeky Qingxi jsou jasná a město Tai Baiji žije „Otevření trhu“ … Během prázdnin byl Guichi kulturní cestovní ruch plný fantazie „práce“ a ohnivou „dvoucestným“ dvěma cesty Rush „s turisty ze všech směrů.

  Stojí za zmínku, že s neustálým modernizací spotřeby cestovního ruchu je v posledních letech kromě malebných míst „People“, venkovské cestovní ruch a předměstí.Během prázdnin je malebná oblast Qishan-Pingtian Lake v hlavní městské oblasti, lesní tábor Xiangshan Xiaoshan, vesnička Gaogu ve městě Tangxi a město Xiakeng, město Mei Village. Stan je tábor, cítí vánek hory, nebo večeře, grilování nebo sběr, rybaření a užívejte si dovolené volného času.

  V posledních letech se Guichi chopil „dopravního hesla“ venkovského cestovního ruchu a výletů a využil výhody dobrých hor a řek pro inovování a rozvoj „volného turistiky+stravování+hospodářství“ „pobyt“.Autor se dozvěděl, že během dovolené „1. května“ je v Guichi obtížné najít populární domovskou místnost “a v Guichi přetrvávalo stále více zahraničních turistů.

  „Již dva týdny před prázdninami byla naše rodina téměř plná. S rodičem, rodinou a přáteli byli turisté hlavně z Hefei, Nanjingu, Šanghaje a dalších měst.“Tento homestay skrytý v hlubokých horách je téměř úplně zelená.

  Pro turisty na paní Hu, Nanjingové turisty, tento výlet do Guichi „hraje, jedí v pohodě“, „Každý den se jedí s místními farmami speciálními jídly. Zelenina je vybírána. Každé jídlo bylo vypáleno z půdní sporáku a tyto vůle. Nebude k dispozici ve velkých městech. “Paní Hu řekla autorovi, že v posledních několika dnech poprvé navštívila vesnici Xinghua a Pingtian Lake v hlavním městě. Cítil scenérii krajiny na venkově v blízkém dosahu a zažil venkovský život, díky kterému byl emocionální: „Guichi je opravdu krásná! Vzduch je svěží, lidé jsou obzvláště přátelští a historické a kulturní dědictví je docela těžké. No tak, už nechci odejít, chci přijít znovu, až přijdu! “