Tianfeng Securities dává Chuanzhi vzdělání ke zvýšení svého hodnocení zadržení se zaměřením na školení digitálních talentů

Pokaždé, když novinky AI,Tianfeng Securities zveřejnil výzkumnou zprávu 19. dubna, že Chuanzhi Education (003032.SZ, poslední cena: 9,63 Yuan) zvýšila své podíly.Důvody pro hodnocení zahrnují hlavně: 1) společnost vydala výroční zprávu z roku 2023;Připomínka rizika: Makroekonomická fluktuace rizika, poptávka po digitálních taletech snižuje riziko, konkurence v oboru zintenzivňuje rizika, rizika obchodní kvalifikace atd.

Komentář AI: V uplynulém měsíci získalo vzdělávání Chuanzhi pozornost od výzkumné zprávy firem cenných papírů a přidala jednu k jednomu.

Každý titulek (NBDTOUTIO) –V minulosti jsou kamarádi -in -arms vzhůru nohama, „vrátný zablokoval dveře“?Obchodní válka v „Flowers“ je skutečně představena: 66 -roční předseda společností s uvedenými společnostmi bojuje proti nepříteli se státními aktivy a cena akcií stoupala o 70%

(Reportér Wang Hanli)

Zřeknutí se odpovědnosti: Obsah a data tohoto článku jsou pouze pro informaci a nepředstavují návrhy investic.Na základě toho je riziko samo o sobě.