Naše provincie zahájila rozmístění učení a vzdělávání strany

 Noviny (Lu Yingqi) provedly disciplínovou stranu a vzdělávání v celé straně je důležitým opatřením k posílení konstrukce disciplíny strany a podpoře komplexního a přísného rozvoje strany, aby se do hloubky rozvinula.Dne 12. dubna uspořádal stálý výbor provinciální strany schůze k přezkoumání a schválení „Plán provádění pro provádění stranických disciplinárních studií a vzdělávání v provincii“ a „provinční strana disciplíny učení vzdělávání“, aby oficiálně ujed. Spusťte učení a vzdělávání strany provincie.

  Výbor provinční strany spojuje velký význam rozvoji stranického učení a vzdělávání a založil zvláštní třídu učení a vzdělávání stran ve výboru provinční strany

  Strační výbory (skupiny stran), které jsou řízeny demonstrací provinciální strany na všech úrovních v provincii, aby důkladně prostudovaly a provedly důležité projevy a důležité pokyny generálního tajemníka nejvyššího vedení o disciplíně a vzdělávání stran, přesně pochopily požadavky. Disciplína strany a vzdělávání a posílení provádění stranického učení a vzdělávání.

  V posledních několika dnech se 11 okresů, měst a Ganjiang nových okresů v provincii postupně pořádalo schůzky s cílem zprostředkovat ducha ústředního výboru a provinční stranu ohledně konferencí souvisejících s disciplínou a vzdělávání a provádějí solidní rozvoj strany Disciplína učení a vzdělávání.

  Blízko požadavků ústředního výboru strany a výboru provincie, generální úřad provinčního výboru provincie, uspořádal zasedání zasedání „pracovního ujednání o provádění stranických disciplinárních studií a vzdělávání v celé hale“, a aktivně povýšen Disciplinární studium a vzdělávání strany založil dobrý úřad a dobrý krok.Od 19. dubna dokončily 65 stranických organizací v celém hale nasazení ve formě stranických výborů, členů strany, dnů tematických stran a disciplinárních stran.

  Organizační oddělení provinčního stranického výboru uspořádalo zasedání zasedání, aby přezkoumalo „uspořádání stranické disciplíny a vzdělávání a vzdělávání oddělení organizace provinční strany“ a zdůraznilo, že je nutné hrát příklad s vyššími standardy a přísnějšími a přísnějšími požadavky.Organizační oddělení provinční strany v kombinaci se skutečnou prací jsme studovali a podrobně popsali 14 konkrétních úkolů, tvrdě pracovali v pravdě a zaměřili se na propagaci skutečných výsledků učení disciplíny strany a vzdělávání ministerstva orgánů.

  Oddělení propagandy provinční strany se konalo schůzku s cílem mobilizovat nasazení stranické disciplíny a vzdělávání a zdůraznilo, že je nutné organizovat členy strany, zejména členy strany a vedoucí kádry). , varovné vzdělávání a zlepšení a vyryly diskriminaci strany v srdci a viděli různé akce.

  Úřad pro záležitosti provinciální strany, který se zaměřil na cíl učení a vzdělávání stran, vydal členům strany a kádry jednu kopii „předpisů“ a prosazoval porovnávací tabulku „nařízení“ o porovnávací tabulce pro provinční stranu výboru pro provinční stranu ve výboru provinční strany ve výboru provinční strany ve výboru provinční strany ve výboru provinční strany ve výboru provinční strany ve výboru provinční strany ve výboru provinční strany ve výboru provinční strany ve výboru provinční strany ve výboru provinční strany ve výboru provinční strany ve výboru Tchaj -wanské záležitosti a pracovní skupina „Ganzheng Tong“ a další výukové materiály, jako je disciplinární vzdělávání “, a současně vede členy strany a kádry, aby včas sledovali školu a komplexně systematicky studovali.

  Výbor pro finanční pracovní výbor pro provinční strana, pracovní výbor provinčních orgánů, pracovní výbor pro provinční stranu výboru pro vzdělávání, provinční státní výbor pro dohled a správu, a provinční výbor provinční strany se snaží hrát vodicí roli v průmyslovém systému a propagujte řádní propagační podstatu

  Pro pravdu učení je v praxi solidní.Od zahájení disciplinárního studia a vzdělávání strany naše provincie zdůraznila přesné úsilí, prohlubuje se a praktické a kombinovalo rozvoj disciplínového vzdělávání stran a formality napravení stranických disciplínových vzdělávání a nápravy není rozšířit rozsah učení. podle libosti;

  Kromě toho naše provincie také koordinuje disciplinární inspekce a orgány dohledu na všech úrovních, aby začlenila provádění učení a vzdělávání stran do politického dohledu, každodenního dohledu, dohledu a inspekce stanice, zejména páté kolo inspekčního obsahu Provinční strana, která se provádí.