Maximální podpora 1 milionu juanů!Hainan vytvoří tento společný projekt vzdělávacích technologií →

nedávno

Hainan provinční oddělení vědy a technologie

Lingshui Li’an International Education Innovation Pilot Zone

Dosáhnout spolupráce

Společné zřízení „2024-2025 provincie Hainan

Li’an Education Science and Technology Innovation Společný projekt „“

Zvláštní testovací oblast podpory

Každý se usadil na univerzitách a dalších podnicích a institucích

Provádějte výzkum projektu vědeckého výzkumu provincie

S výhledem na Lingshui Li’an International Education Innovation Pilot Zone First Phasef oblasti.Hainan Daily Reporter Wang Chenglong

Uvádí se, že v letech 2024-2025 zahrnuje společný projekt Li’an Education Technology Innovation v provincii Hainan Project a klíčové projekty výzkumu a vývoje.

金 V Číně je v Čínské nadaci přírodní vědy pilotní oblast založena na jeho profesionálním systému disciplíny „1+3+n“, úzce spojené se čtyřmi předními průmyslovými odvětvími národní strategie a Hainan, a vybízí a podporuje vědecké výzkumné pracovníky, aby provedli Základní výzkum a v oblasti vzdělávacích technologií a digitální technologie.

板 V klíčové sekci výzkumu a vývoje představuje pilotní oblast vysokorychlostní vědecké výzkumné instituce a podniky prostřednictvím spolupráce se známými univerzitami doma i v zahraničí, integruje vysoce kvalitní vědecké výzkumné zdroje doma i v zahraničí, organizuje křížové disciplinární a a Výzkumné a vývojové týmy, provádí spolupráci a společné inovace.Kvóta podpory finančního fondu pro jediný projekt sekce výzkumu a vývoje je až 1 milion juanů.

V dalším kroku bude provinční oddělení vědy a technologie nadále podporovat pilotní zónu, aby pokračovala v posilování spolupráce a výměn s univerzitami, vědeckými výzkumnými institucemi a podniky doma i v zahraničí, aktivně zavádí vynikající talenty a pokročilé vědecké a technologické úspěchy, zavádějí vynikající talenty a pokročilé vědecké a technologické úspěchy, zavádějí vynikající talenty a pokročilé vědecké a technologické úspěchy, zavádějí vynikající talenty a pokročilé vědecké a technologické úspěchy. a propagovat integraci a rozvoj odvětví vědy a technologie vzdělávání.

Původní název: „Nejvyšší podporuje 1 milion juanů!Hainan stanoví tento společný projekt vzdělávacích věd a technologických inovací → „