Nechte dítě rozbít hračku sám, proč „šikanovací vzdělání“ vyvolává veřejnost?

Nařídil chlapci, aby rozbil svou milovanou ruku kladivem a nainstaloval kameru do své ložnice; Nedávno krátké videa zveřejněné na základě sociálních médií „Zhao XX Family Education“ o tom mluvila jako „šikanování“ a „ponižující vzdělání“.
Odpoledne 6. května reagovali zaměstnanci školského úřadu v Jiayuguan City Gansu na média, že Zhao XX odešel ze základní školy ve městě v roce 2023. Při vyšetřování zasáhne vzdělávací úřad.
Zdroj videa: novinky plakátu
Učitel základní školy v důchodu tvrdí, že je „odborníkem na rodinné vzdělávání ve výši 33 let“, ale ve zveřejněném videu zesměšňoval děti dětí jiných lidí, aby se vysmívali schopnosti toho zbavit se ho a kázat toto „vzdělání bez trestu bez trestu Není úplné vzdělání „„ Nemůžete se dostat na střední školu, jste hotovi ve svém životě “a další extrémní vzdělávací koncepty.Mnoho Netizens po sledování neboli nebojal, že „vzdělání je inspirace, ne kontrola“, „ani základní respekt nebude, jaký druh vzdělání“ …
Ale co je nyní ještě více znepokojující, je to, že některé z „šikanovacího vzdělávání“, jako je Zhao XX na některých sociálních platformách, a mnoho rodičů je docela uznáno.
Pokud jsou tato videa spíše skutečná než plánování, není těžké vidět od nynějška úzkost a zmatek některých rodičů v rodinném vzdělávání –————
Když mají děti špatný akademický výkon, někteří rodiče mají vždy pocit, že většina z nich jsou neúspěšné koníčky, jako jsou koncerty a hráči; Když jsou výsledky královským DAO, je obtížné vidět růstový zákon a emocionální potřeby.
Zdroj obrázku: People’s Daily Online
Důležitost rodinného vzdělávání je dnes neustále zmiňována při různých příležitostech. Cíl na ně. jejich oči a přesně rozpoznávají.
Z určité perspektivy je „šikanování“ také skutečným zrcadlem.
Jo, ti, kteří byli potrestáni a nemilosrdně, jsou ve skutečnosti představeni.Obávám se, že někteří rodiče litovali, že právě nadávali a ohrožovali své děti, a pak video „šikanování“, které bylo otřeseno, podporovalo tento hrubý pas.Před mnoha lety byl „abstinence internetového odborníka“, který ošetřoval závislost na internetu na mládež elektrickými šoky, akupunkturou, drogami atd. udělat „šikanovací vzdělání“ válcování?
Zdroj obrázku: Novinová agentura Xinhua Wang Qi/Zuo
Na světě nejsou žádné stejné děti a rodinné vzdělání se musí lišit od člověka k člověku a příčině.Ideální rodinné vzdělávání je co nejvíce doprovázet dítě, vstoupit do vnitřního světa dítěte rovností, láskou a péčí.
Házení hraček do ruky dítěte, které je hodí do koše, nemůže být dobrým rodinným vzděláním;Poté, co je vzdělání pravdu, může srdce dítěte předstírat, že je dobrými slovy a učením rodičů, aby budou žít jako paprsek světla.
Autor: Pan Gong
Zdroj: Pracovníci denně
Zpráva/zpětná vazba