Ministerstvo školství oficiálně zahájilo národní školení pro výuku a řízení materiálů

V souladu s Výborem pro národní výuku materiálů k posílení nasazení série stavebnictví a řízení učebnic od 23. dubna do 26. dubna ministerstvo školství uspořádalo školení pro národní pracovníky pro správu učebnic na Národní akademii vzdělávání a správu vzdělávání a Oficiálně zahájil výuku výuky materiálů a řízení národního školení.Zúčastnil se Wang Jiayi, člen skupiny strany, zástupce ministra a guvernéra ministerstva školství a vydal zvláštní zprávu.
Wang Jiayi poukázal na to, že rozvoj výuky materiálů a řízení materiálů je hlavním opatřením k implementaci 20. ducha strany.Front pro výuku materiálu by měl důkladně prostudovat a implementovat důležité pokyny generálního tajemníka Nejvyššího vedení na práci výukových materiálů a vyvinout veškeré úsilí k vybudování prohlášení o výuce materiálů k vybudování stavu moci, účinnosti duše -Výuka vzdělávání, národní strategie, konstrukce nezávislého znalostního systému Číny, perfektní systém správy učebnic, výuku materiálů výzkumu učebnic a klíčové úkoly pro implementaci organizace pro komplexní zlepšení konstrukce a správy výukových materiálů v nové době.
Ve třídě školení, ministerstvo školství, Ústřední strana, Pekingská normální univerzita, hlavní univerzita a další oddělení související s dalšími odděleními a známé odborníci a vědci v oblasti učebnic se zaměřením na ducha generálního tajemníka Nejvyšší vedení, duch výukových materiálů, dokumenty o politice výuky materiálů, dynamika mezinárodního rozvoje atd.Školení také zařídilo skupinové diskuse, speciální výměny a výuku na místě.
Na školení se zúčastnili administrativní oddělení pro provinční vzdělávání, univerzity, univerzity a provinční univerzity odpovědné za výukové materiály a odpovědní soudruzi příslušných obchodních úřadů.Podle plánu bude ministerstvo školství postupně organizovat speciální vzdělávací kurzy, jako jsou národní personál pro psaní učebnic, auditoři, vědci a klíčové učitelé materiálů v koňských inženýrských materiálech, aby komplexně pokrývali různé týmy výukových materiálů.
Zdroj: Webové stránky ministerstva školství
(Tento článek pochází z přerůstajících zpráv, stáhněte si prosím aplikaci „Surging News“ pro více původních informací)
Zpráva/zpětná vazba