Konference Lexue Yunshangtu 2024GET, sdílejte silnici pokročilého vzdělávání AI

27.-28. dubna se v Pekingu konala konference o hořčici 2024GET Education Technology Conference.Téma této konference je založena na téma „Bank of China, Technology Reconstruction Technology“, shromáždilo zkušenosti s výměnou průmyslových zkušeností s vynikajícími vzdělávacími lékaři doma i v zahraničí a diskutovala o novém směru vzdělávání a vědy a technologie integrace technologie .Jako zvláštní host se na konferenci zúčastnila osoba, která má na starosti Le Xueyun, jako zvláštní host a sdílela hlavní řeč „nadšené cesty k hodnotě spojení s připojením“. Ai éra.

Rozumí se, že konferenci o technologii Get Education konala přední domácí mediální instituce pro domácí vzdělávání a od roku 2015 se konají samostatně.Po mnoha letech akumulace je komunikační platforma, která spojuje domácí i zahraniční a spojuje mnoho odborníků a vůdců v sektoru vzdělávacího průmyslu, jednou z dobře známých vzdělávacích událostí v oboru.Tato konference pokračuje v zásadách „Globálního, globálního, plného rozsahu a celého sektoru“ a spojuje průmyslové elity z různých vertikálních stop vzdělávání.

Na hlavním fóru 28. dubna hovořila osoba, která má na starosti Le Xueyun, Dan Ning, o téma „Hodnota propojení: Pokročilá cesta k vzdělávání AI“. Trh zaměstnanosti, trh vzdělávání dospělých bude mít v budoucnu stále obrovskou vyhlídku na rozvoj.Za prvé, mezi populací mé země je stále více než tři -kvartery vysokoškolského studia ve vzdělávání s „inflací“ vzdělávání. Rozvoj národního vzdělávání v roce 2023 oznámené ministerstvem školství, statistiky, stále existuje 50 milionů let studentů, kteří mají další akademické vzdělávání a potřeby zlepšování odborných dovedností a tržní prostor je široký.

Na této konferenci GET, opalování se podrobně představilo, jak byl Le Xueyun založen na vzdělávacím rámci adaptačního vzdělávání moudrosti založený na analýze velkých dat, adaptivního učení a map znalostí, aby se dosáhlo uzavřené smyčky vzdělávání, učení, hodnocení, praxe a učení se.S nejnovějšími technickými výhodami AI vytvořil Le Xueyun personalizovaný adaptivní učební systém a pro studenty personalizovanou cestu učení, aby dosáhli skutečných „tisíců lidí a tisíců tváří“ přizpůsobené vzdělávací zkušenosti.

Kromě toho opalování ukázalo, že na konferenci je Le Xueyun samostatně vyvinuto společnost SaaS, která je na konferenci. .Toto inovativní opatření nejen účinně zmocňuje malé a středně velké vzdělávací instituce, ale také poskytuje silnou zbraň pro zápis, přednášky a praxi, která dokonce výrazně zvýšila jeho konkurenceschopnost na trhu vzdělávání dospělých.Dále odráží téma konference „Banka čínské nezávislosti, technologie rekonstrukce vzdělávání“.

Podle Tan Ning, za Le Xueyunem, zkušenosti s akumulací a technickými výhodami jeho mateřské společnosti Shangde instituce v oblasti vzdělávání dospělých za posledních 20 let, včetně stovek milionů technických investic a miliony uživatelských databází, Lexue, Lexue, Lexue , Lexue Yun se zavázala k zatažení schopnosti institucí Shangde a komplexně propaguje otevření reklamy, výuky a výzkumu, výuky a akademických zdrojů a ve spolupráci s průmyslem s cílem dosáhnout propojení hodnoty, podporovat inovace a rozvoj, podporuje inovace a rozvoj, podporuje inovace a rozvoj. z celého odvětví a nakonec přinášejí lepší a efektivní učení uživatelům.