Nejnovějším upozorněním ministerstva školství je, že primární a střední školy musí centralizovat opravu!

24. dubna

Vydalo ministerstvo školství

„Skupina sekretářky ústředních vzdělávacích prací ve společnosti Leading Group

Nasazení a rozvoj sociálních věcí pro vstup do areálu

Snižte zátěž učitelů na základních a středních školách

Oznámení o zvláštní nápravné práci „

Rektifikace a výuka nemají nic společného s výukou

Vstupte do areálu podle libosti

Účinně snižovat učitele primárních a středních škol

Needukační a výuková zátěž

Celý text je následující

Aby se účinně snížila břemeno výuky needukací u učitelů primárních a středních škol, nedávno vydala skupina tajemníků ústředních vzdělávacích skupin oznámení a dohodla břemeno zatížení primárních a středních škol.

„Oznámení“ objasňuje rozsah a cíle zvláštní opravy.Centralizovaná napravení činností, které nemají nic společného s vzděláváním a výukou vstupující do areálu podle libosti, a také formalismem, které uchovávají a lehké vede k sociálním záležitostem do kampusu.

„Oznámení“ navrhuje čtyři hlavní úkoly.

Prvním je systematické uspořádání sociálních záležitostí pro vstup do areálu v posledních letech, formulovat přístupové standardy a posílit problémy s nápravou.

Druhým je zřídit systém sociálních věcí vstupující do zprávy o schválení kampusu, přísně ovládat provinční, obecní a krajské sociální záležitosti, aby vstoupil do celkového kampusu, vytvořil bílý seznam a oznámil jej společnosti.

Zatřetí, specifický plán pro sociální záležitosti k vstupu do kampusu může být přezkoumán a může být integrován podle skutečné práce práce, aby přísně kontroloval rozsah a trvání činnosti ke zlepšení kvality vstupu do kampusu.

Čtvrtý je normalizovat a regulovat sociální záležitosti, aby pracoval na akademické půdě prostřednictvím monitorování, ověření a podávání zpráv.

„Oznámení“ vyžaduje, aby místní vlády zvyšovaly pozice, kompaktní povinnosti a regulovaly sociální záležitosti do kampusu jako důležitý úkol sanace vzdělávacího systému jako formalismu vzdělávacího systému.

Původní název: „Nejnovější oznámení ministerstva školství, centralizované opravy na primárních a středních školách!“