Je zpochybněno „Bully Education“, kdo je Zhao Juing?

Původní název: Pozorování+丨 „Šikaná vzdělávání“ je zpochybněno, kdo je Zhao Juing?

Nechte chlapce rozbít své milované ruce -vyráběné ruce, nechte dívku hodit jejich hračky komiksy do koše, zneužijte dívku „povrchní“, „nevědomost“, „naivní“, instalace a monitorování v chlapeckém pokoji … v těchto dnech , v těchto dnech, v těchto dnech, v těchto dnech, několik videí vydaných účty sociálních médií „Zhao Juing Family Education“, „Home Visit China“ a „Zhao Juing Chat Education“ způsobilo rozsáhlou kontroverzi.

Série chování hovořila o „šikaně“ od Netizens.

Kromě výše uvedeného videa, v další domácí návštěvě video vydané 17. března letošního roku požádal Zhao Juing druhou dívku, aby hodila mnoho hraček, karet, komiksů atd. Na stole v druhé dívce do koše a pokárání dívka.

Kromě toho „vzdělávací odborník“ také potrestal studenty na základě „neúplného vzdělávání bez trestu“ a požádal rodiče, aby nainstalovali monitorování ve studentově pokoji.

Stránka výše uvedeného videa ukazuje, že video obsah vydal „Zhao Juing Family Education“, „Home Visit China“ a „Zhao Juing Chat Education“ byl 87 000, 290 000 a 87 000.

Zavedení jednoho z účtů ukazuje, že se za 33 let vyskytuje vedoucí pracovník ve výši 33 let. -Year -old je zdatný ve čtyřech jazycích “

Obsah dalšího účtu na platformě sociálních médií „Zhao Juying Family Education Class“ má také mnoho videí „domácí návštěvy“ Zhao Juingy na mnoha místech v zemi.Obsah zveřejněný výše uvedenými čtyřmi účty ukazuje, že domácí návštěvy Zhao Juingy zahrnují Chongqing, Jiangsu, Sichuan, Yunnan, Guangxi, Guizhou a další místa.Je však nemožné vědět, zda jsou tyto „domácí návštěvy“ účtovány.

Ačkoli výše uvedená videa jsou označena titulky, „nezletilí byli vydáni poté, co byl Guardian souhlas“, ale tvář dítěte ve videu nebyla bráněna.

Video spustí kontroverzi.Někteří Netizens uvedli, že přístup Zhao Juingy „je šikanovací vzdělání a ponižující vzdělání pro veřejnou popravu“.Někteří Netizens uvedli: „Vzdělání je inspirací, nikoli kontrola.“

Někteří Netizens dokonce zpochybňovali, že Zhao Juing nebyl ve videu povýšeným učitelem v důchodu, ale byl „propuštěn“.

Kdo je tedy tato ověřování jako „odborník na vzdělávání rodin“?

Odpoledne 6. května v reakci na Netizens odpověděl zaměstnanci školského úřadu Gansu Jiaguan City na novinky plakátu, že Zhao Juiry odešel ze základní školy ve městě v roce 2023. Úřad pro vzdělávání zasáhne do vyšetřování.

Dotazovací společnost reportéry zjistila, že Zhao Juingy sloužil jako právnický člověk, Luzhou Midsummer Light Media Co., Ltd., založený 11. dubna 2022. Registrovaná adresa společnosti se nachází v okrese NAXI v provincii Sichuan Rozsah zahrnuje vzdělávací poradenské služby (vzdělávací a vzdělávací činnosti zahrnující schválení povolení).Kromě toho další společnost, kterou Zhao Juing kdysi pracoval, byla Peking Jinji International Education Technology Co., Ltd., která byla zrušena v roce 2023.

Na veřejném účtu WeChat „Midsummer Light Cloud Class“ Midsummer Light Cultural Media Co., Ltd. z Luzhou Summer Culture Media Co., Ltd., reportér zjistil, že produkty prodávané pod účtem zahrnují knihy Zhao Juingy, kurzy, zahrnují, kurzy, Stejně jako plánování kariéry, vysoce konzultace s případem a konzultace s vysokým koncem a případy vysoce ukončených případů.

Zhao Juingy ve svých spisech opakovaně nazýval „ne angličtinou“, ale získal certifikát z více anglických zemí.Tvrdí, že je duální lektorkou v certifikované rodinné škole osvědčení o továrně Spojených států.Kromě toho je na Tchaj -wanu vedoucí psychologická poradkyně v Satia ve Spojených státech a vedoucí psychologická poradce malby Tong Yujuan.Již 15. září 2017 bylo zrušeno kvalifikační osvědčení psychologického poradce.

„Zákon o propagaci rodinného vzdělávání“ zavedený 1. ledna 2022 uvádí, že stát a společnost poskytují pokyny, podporu a služby pro rodinné vzdělávání.V červnu téhož roku ministerstvo lidských zdrojů a sociálního zabezpečení oznámilo 18 nových povolání, včetně „instruktora rodinného vzdělávání“.

Se vznikem nových povolání ze všech oblastí života se někteří jednotlivci a obchodníci zaměřují na „obchodní příležitosti“ rodinného vzdělávání vstoupit do oblasti rodinného vzdělávání.Jak každý ví, mnoho „odborníků na vzdělávání“ nemá schopnost vést rodinné vzdělávání. Vyřešte rodičovský problém, kterému čelí rodiče, a provádějte vědecké vedení, ale posílit „první skóre“ pohledu na utilitární vzdělávání a talent.To je v rozporu s reformou státního vzdělávání, že země propaguje, a také vyžadováno pokyny pro rodinné vzdělávání.

Dne 28. dubna vydala úřad pro informační síť CENTRAL speciálně oznámení o nasazení dvou -měsíční speciální operace dvou měsíců „Clear -and -a -blow nelegální informace externího řetězce“.Jasně to zdůraznilo, že opravné informace o pseudo -identity, zveřejnění informací, jako jsou pseudo -úspěšné studie, pseudo -národní studie, „zdravotní kurzy“ a finanční techniky, které přimějí Netizens, aby přidali přátele a připojili se ke skupině k implementaci podvod.

Wu Qiufen, profesor na Hefei Teachers College, práce „národního plánu PEI“ ministerstva školství a konzultant společnosti Hefei Family Education Society, uvedl, že rodinné vzdělávání je věda a je velmi profesionální Odborník na vzdělávání.I když se jedná o učitele v důchodu na základní škole, neznamená to, že má schopnost vést rodinné vzdělávání.Pokyny pro vzdělávání a výuka disciplíny jsou dvě různé věci.

V posledních letech věnovali rodiče a společnost stále více pozornosti na vzdělávání svých dětí a pohodlné sociální platformy se také staly „fází“ různých „odborníků na rodinné vzdělávání“.Uprostřed mnoho odborníků s poznatky skutečně poskytlo dobré návrhy, ale nevylučuje nějaké blátivé vody, kteří se sklízejí, kteří sklízejí provoz.

„Rodinné vzdělávání“ uvádí, že „rodinné vzdělání bere Lindu jako základní úkol“ , Respektujte důstojnost nezletilých, chráníte soukromí a osobní informace nezletilých.

Pro takové „rodinné vzdělávání“, jako je „rodinné vzdělávání“, by se mělo jasně říci.Na jedné straně by moje země měla urychlit povolání „instruktora rodinného vzdělávání“ a nemohou umožnit pseudo -rodinné pokyny rozšířit se, což dále zhoršuje utilitární a úzkost.Na druhé straně by platforma a regulační orgány měly posílit specifikace těchto účtů a vyžadovat, aby instruktor měl odpovídající odbornou kvalifikaci.

Ještě důležitější je, že si musí uvědomit, že jádrem rodinného vzdělávání je vzdělávání jejich dětí. Dobré návyky dítěte.Spoléhání se na jednoduché a hrubé „rodinné vzdělání“ sám si nemůžete dovolit budoucnost svého dítěte.