Konala se výstava a výstavní aktivita základního vzdělávání a akce čtení v Šanghaji a byla zahájena akce „Reading ‚JIA“

„Stejná kniha, různá svět -2024 Shanghai Basic Education Reading Action Exchange Exchange Exhibition“ se nedávno konala v knihovně okresu Jiading.Yang Zhenfeng, zástupce ředitele Komise pro městské vzdělávání v Šanghaji, Tang Donging, zástupce vedoucího okresu Jiading, a Chen Bin, místopředseda CPPCC v okrese Jiading, se zúčastnil schůzky a společně zahájil operaci 2024 „Čtení„ JIA “.
Yang Zhenfeng uvedl, že je nutné posílit hlavní postavení školy, zakrývat segment plné školy pro vytvoření kadidla kampusu, infiltrovat normalizaci mechanismu čtení, optimalizovat prostředí čtení školy, posílit digitální posílení a posílit digitální zmocnění a Provádějte čtenářské aktivity ve víceúrovňové systematizaci.
Tang Dongying řekl, že Jiading je slavné město v Jiangnan a inteligentní automobily a moderní vědu a technologické město. Milion Reading Project, postavit projekt značky „Huiya Reading“, Propagujte výstavbu kampusu Shuxiang v budoucnosti. , a usilujte o vytvoření více „jiadingových zkušeností“ a „značky Jiading“.
Titulek: Učitelé a studenti okresu Jiading ukázali přiznání plodných výsledků rozhovoru s objekty čtení v různých formách (stejné níže)
Na scéně byla také zahájena „Konfuciánová chrámová přednáška“.Tento projekt je novou čtení vytvořenou společností Jiading District Education Bureau, Okresní kulturní turistikou, kulturní historií CPPCC, historie, historie, historie a vzdělávacím výborem s vynikající tradiční kulturou. Zlepšení čtení gramotnosti v celé společnosti.
Název úřadu pro vzdělávání v Jiadingu získal titul „Pojďme růst čtení a kostýmu“ a provedl téma projektu „Huiya Reading“ ze tří aspektů projektu „Huiya Reading“Uvádí se, že projekt „Huiya Reading“ v okrese Jiading je propagován z pěti různých dimenzí „plné předměty, plné předměty, období plného času, celých polí a plná média“. Extra -curricular, text a praxe, uvědomil si zlepšení schopností učení z jednoduché čínské schopnosti čtení, kultivace gramotnosti po komplexní schopnost učení.
Na místě události učitelé a studenti okresu Jiading ukázali plodné výsledky operací čtení v různých formách a interpretovali hlavní základní prostředky projektu „Huiya Reading“ „Nechte růst celého cyklu života“.Představení básně „Plum Blossom“ v experimentální škole Jiading District představuje klasické charakteristiky čtení starověké poezie o „složení poezie a zpívající poezie“ okresu Jiadingové.Seminář pro čtení experimentální mateřské školy „Yugong Mountain“ v okrese Jiadingové stimuloval jejich zájem o čtení z pohledu dětí, což dětem umožnilo postupně učit se schopnost čtení při skutečném čtení.Scénář Drama „Plant Friends on Campus“ v Jiading District New Town Experimentální základní škola vede studenty, aby prováděli nezávislé průzkumy disciplín a interdisciplinární učení čtením jako nástroje.„Red Rock“ 3. juniorské střední školy čínského učitele mládeže čtení v okrese Jiading a věnuje pozornost studentům jako hlavnímu postavení čtenáře, což vede duchovní růst studentů.Studenti experimentální školy Tao Liyuan v Šanghaji občané kolem „Robinson Drifting“, éry odkazu, klasika, učebnice a já a dávají klasickým dílům novou konotaci.Čínská konference o sdílení v první střední škole v okrese Jiading, „Co nám Confucius dal“, je inovativní
Akce byla společně sponzorována Komisí pro městské vzdělávání v Šanghaji, vládou okresu Jiading a CPPCC a organizována společností Jiading District Education Bureau, Okresní kulturní turistikou a kulturní historií CPPCC CPPCC, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, historie, Historie a výbor pro vzdělávání.
Reportér Xinmin Evening News Wang Wei
Zpráva/zpětná vazba