School speciálních vzdělávání v okrese Lintchuan má několik opatření na péči o studenty

  Dajiang.com/dajiang News News Zhang JinhuiZpráva: Linchuan District Special Education School je jedinou internátní školou ve Fuzhou, která najme neslyšící studenty do města.V tomto krásném kampusu žijí skupina zvláštních dětí, jsou „odlišné“ a jsou nedostatkem křídel tichého světa.V posledních letech škola dodržovala budovu strany a poskytla zvláštní děti zvláštní lásku, aby každé dítě šťastně vyrůstalo.

Škola se může opravdu vřele starat o „nefalling“, posílat lektory navštívit „rodinu bez úniku“ a zahřát speciální děti láskou.

  Mladý průkopník, Xiao Wang, byl z města Xiaoqiao.Aby se získala chybějící péče o Xiao Wang, škola rychle uspořádala schůzku, aby diskutovala o pomocných opatřeních.Člen strany Chen Mengxin přišel a převzal iniciativu, aby jednal jako „Matka člena strany“ Xiao Wanga.Žijte s ní ve škole a vždy se starají o její teplo.Když je den chladný, přidejte pro ni pečlivě vybrat krásné sukně; , a posílejte péči a teplo stranické organizace.

  S cílem provést dobrou práci na pomoc akademické pomoci těžkých postižených dětí vytvořila škola členy strany, aby poslali průkopníky výuky, aby formulovali „jednu osobu, jeden případ“ vzdělávací plán podle zvláštních potřeb každého dítěte.Výuka využívá dvojité svátky k překonání obtíží, jako je dlouhá cesta, potíže s přepravou a žádná záruka stravování.Pouze v roce 2023 byl odeslán 576krát, s celkem více než 10 000 kilometrů.

  Děti s poruchou sluchu musí komunikovat s lidmi s pomocí znakového jazyka.Vzhledem k takové skupině studentů je denní výuka učitelů bezpochyby obtížná výzva.

  Školní taneční tým byl založen po dlouhou dobu. Jazyk pro interpretaci dětí znovu a znovu. Palmy znovu a znovu porazili zemi, nechte děti cítit podlahu.Aby byla dětská hnutí úhledná, jsou učitelé „uši“ dětí.Skryli ve čtyřech rozích jeviště a nechali děti „poslouchat“ melodii v ruce.

  Aby se zlepšila gramotnost studentů, kurzy na míru škol na míru vhodné pro každé zvláštní dítě na základě charakteristik a potřeb speciálního vzdělávání a využívání zvláštní lásky k rozsvícení zvláštních dětí.