„One Thing“ ve vzdělávacím zápisu do Komplexního vzdělání Hunan

Noviny (korespondent Zhu Yuye reportér Yang Xiye)V současné době se všechny části Hunanu začínají registrovat na podzim při zápisu nových studentů ve fázi povinného vzdělávání.Reportér se dozvěděl z nedávno konaného setkání s vysokou efektivitou vzdělání Hunan provincie s vysokou efektivitou „One Things“, že Hunan letos plně dokončí úkol vzdělávacího zápisu s vysokou účinností.

Reportér se dozvěděl, že v roce 2024 se provincie Hunan zaměří na implementaci „jedné věci“ zápisu do vzdělávání, která bude plně implementována politikami, technickými vylepšeními a optimalizací procesů. více přátelský.Konkrétně zahrnují optimalizaci registračních služeb, přiměřeně uspořádají doba registrace měst a států, předem vykonávejte dobrou práci a dále optimalizujte a zlepšují funkci registrační platformy; Aktualizace a zlepšení relevantních systémových dat a optimalizace souvisejících rozhraní na vyžádání. Použití údajů o registraci;

Od roku 2023 provincie Hunan propagovala „Jedna věc a jedna věc“ v zápisu primárních a středních škol. ukončili historii vstupní scény nových studentů.

„Čína vzdělávací zprávy“, 20. dubna 2024, 2. vydání 2