Tým provinčních odborníků šel do základní školy Jiyuan Yuchuan Road, aby zkontroloval vytvoření „experimentální školy kaligrafického vzdělávání“

Novinář sloní Wu Zhantong korespondent Zhang Xing/Wen Tu

23. dubna, doprovázeného Liu Ningem, zástupcem ředitele sportovní a umělecké stanice na úřadu pro vzdělávání v Jiyuan, Ren Bingmu, zástupce tajemníka -Generalreneral provinční kaligrafie profesního výboru pro vzdělávání, vedl tým přijímacího odborníka na Yichuan Road Primary School, aby prohlásil, aby vyhlásil, aby vyhlásil „Kaligrafie kaligrafie v provincii Henan. Vzdělávací experimentální škola“ provádí polní inspekce.

Skupina odborníků poprvé sledovala kaligrafii studentů na displeji a konstrukci kaligrafického vzdělávání a kultury kampusu a poté pozorovala třídu dvou kaligrafických učitelů. Kaligrafie Experimentální škola. Nakonec se konala diskuse.

Tým pro hodnocení odborníků vysoce ocenil experimentální školu Education Education Elementary Elementary School Yuchuan Road a věřil, že práce školy při vytváření kaligrafických kampusů byla pevná a efektivní.

Yuchuan Road Elementary School využije příležitosti „kaligrafické vzdělávací experimentální školy“ jako příležitost k plné hře výhodám školy, neustále prohlubuje a rozvíjí výstavbu kaligrafie, nadále propaguje charakteristiky kaligrafického vzdělávání školy a vytvoření Moxiang kampus.

Editor: Lu Chao