Vytvořte střední školu kvality kanceláře první třídy!Qingdao Chengyang č. 1 Senior High School poskytuje studentům vysokou kvalitu a vhodné vzdělání pro studenty

Poloostrova Celá mediální reportér Zhang Tong

Chengyang č. 1 Middle School je národní kadidlo, kampus kadidla, národní ekologické civilizační charakteristiky a demonstrační škola provinční výuky Shandong.

Škola byla založena v roce 1917. Po více než stoletách vývoje, školní duch „sledování excelence a odměňování vlasti“ vytvořil bohaté kulturní dědictví a pro společnost kultivoval desítky tisíc vynikajících talentů Absolventi jako Sun Yishu, otec „serveru“ a Zhang Digang, známý odborník v mezinárodním světě -renomované odborníky v Shenzhen Sea Petroleum Modeling Engineering, se hluboce potýkají v různých oborech.

V současné době je ve škole 66 tříd výuky, s 3 300 studenty a 310 členy fakulty.V posledních letech získaly školy národní školu Shuxiang Campus, National Ecological Civilization Education představoval školu National Youth Campus Football School, National Defense Education, představoval školu Shandong provincie Demonstration School, Shandong Provincial Standardrized School, Advanced Collective of Shandong Education System, Provincie Shandong Provincie School Advanced Research Advanced Units, Shandong Green School, Shandong Province Language Planning Demonstration School, Shandong Provincial Psychological Health Education Demonstration School, Shandong Star Cafetia a mnoho dalších čestných titulů, úspěšně nabízejí na národní olympijské hry pro informace o mládeži (NOI2026),. Pro školu poskytuje výcvik řezných talentů příznivé podmínky.

■ Lidem lidem lidem

Poskytněte studentům vysoce kvalitní a vhodné vzdělání, aby si studenti mohli užít štěstí růstu a talentu

V posledních letech se škola dodržovala školních představ o „školech zaměřené na lidi, harmonický rozvoj“ a školní koncept „položení základů pro život studentů“ a usilovala o to, aby každému studentovi mohla vychutnat štěstí. Růst a talent, který tvoří funkci „diverzifikované vzdělávání“ školy.

Za účelem implementace nové éry projektu LIDE Tree Project, škola rozsáhle provedla vědecké a technologické festivaly, umělecké festivaly, čtení festivalů, sportovní festivaly a barevné komunitní aktivity, aby zdokonalili schopnosti a charakter studentů a posílili společenskou odpovědnost a rodinné pocity.Propagujte integraci znalostí a života prostřednictvím sociálních praktických aktivit a výzkumných činností, obohacují ideologickou konotaci studentů a zvyšují oblast života.Udržujte barevné kulturní aktivity, jako je „Odeslat vám básně na jaře“, „Konference o poezii“ a „Promoce“, zvyšují kulturní dědictví studentů a inspirují studenty, aby se stali talentovanějšími.

V posledních letech získalo velké množství studentů ve školách ceny v národní olympijské soutěži, soutěžích o vedení studentů středních škol a vědeckých a technologických inovacích soutěžích.Školní umělecká komunita získala první cenu umělecké výstavy studentů primárních a středních škol v provincii Shandong pro čtyři po sobě jdoucí po sobě jdoucí sezení a první cenu festivalu provinční a střední školy Shandong.Pánský a ženský fotbalový tým vyhrál fotbalovou ligu Shandong Middle School, Shandong Skills Football High School Championship a ženský fotbalový tým vyhrál čtrnáct šampionátu „Starosta Cup“; z provincie Shandong, vytvoření dvou šampionátů k vytvoření historie Qingdao vyhrálo dvojitou korunu ze stejné školy současně.Zúčastnil se soutěže debaty studentů Shandong Middle School a získal první cenu.V posledních třech letech získalo ceny více než 150 studentů v národní olympijské soutěži a více než 60 studentů získalo první cenu soutěže o inovaci na základní škole. V soutěži o vedení studentů National Middle School.Od roku 2020 bylo v Qingdao vybráno 65 studentů jako „silný základní plán“.V březnu 2021 byl mezinárodní soud najat Mao Xiao, vítěz absolventa Rhode Scholars 2012.Jako silná základna nadace v Informatice Qingdao v roce 2023 úspěšně nabídla olympijské hry na národní olympijské hry pro informace o mládeži (NOI2026).

■ Morálka učitele je první -první

Vytvořte tým akademického týmu s vysokou úrovní, aby se postaral o duchovní svět každého studenta

V posledních letech střední škola Chengyang č. 1 aktivně posílila etickou výchovu učitelů a prováděla aktivity, jako je „All -Zaměstnaný systém doučování vzdělávání“, „Tisíce učitelů navštěvujících tisíce“, „Nejkrásnější výběr učitelů“ a další “a další aktivity.Pomocí platforem, jako je „Čínská vzdělávací společnost Experimentální škola“ a „Shandong Provincial High School Famous School Alliance“ a další platformy, zve vzdělávací odborníky a slavné učitele, aby shromažďovali školní přednášky, a vybírají školní přednášky a vybírají kádry a učitele, aby trénovali a studovali akademické výměny v celém světě v celém země neustále směřuje k vyšším rozvojovým cílům.

Šanghajská univerzita Jiaotong University a Chengyang č. 1 Střední škola vynikající studentská základna.

V posledních letech škola vytvořila slavné hlavní studio Qingdao, studio Teachers Studio a 12 učitelů, slavných učitelů třídy a vynikající studia metody výuky. Vyhrál první cenu.V současné době jsou ve škole 2 vyšší učitelé, 2 vynikající učitelé v zemi, 2 provinční učitelé, 9 provinčních vynikajících učitelů a výukových odborníků, více než 90 lidí včetně slavných učitelů, zvláštních učitelů, vedoucí předmětů a odborníků na výuku a výuku odborníků Různé učitele páteře nad úrovní více než 70%z celkového počtu učitelů a vytvoření týmu vysokoúrovňových akademických učitelů.

■ Výuka a výzkum vedoucí reforma a inovace

Vytvořte vysokou účinnost a inteligentní učebny, vynikající studentská skupina soutěží o rozvoj a inspirativní

Chengyang č. 1 střední škola trvá na výuce a výzkumu s vědeckým výzkumem, na podporu inovací s výukou a výzkumem, budováním pokynů, slavnou školní interakci, akademické výměny, výukové soutěže a další platformy na podporu výuky a inovace mají charakteristiku. „

Aby se zlepšila kvalita výuky, škola intenzivně propaguje výstavbu vysoce kvalitních disciplín a zlepšuje obecnou úroveň řízení výuky.Zdůrazněte stav studentů učeben, implementujte model výuky ve třídě „První učení a poté výuku, vzájemná pomoc při projevování učení“, implementujte výukové odkazy, jako jsou „Pokyny, nezávislost, akademici, výstavní studie, hodnocení, osvícení a testování“ a vybudovat moudrost, silnice učeben a učebny s vysokou účinností podnikla solidní krok.

Škola hrála výhodu „programové školy Qingdao Qiangji“, sjednotila komunitu „Strong Base Plan“ ve městě a mimo město, zřídila „školení o výcviku vybavení“ a používala „Yanbo Park Education“. Průvodce vytvořit tréninkový tým „silného základního plánu“ a charakteristický zážitek.Vynikající skupiny studentů soutěží o rozvoj a inspirativní talenty a přitahují odborníky z mnoha klíčových univerzit po celé zemi do školy, aby uspořádali každý rok schůzku zápisu. Pokyny pro zápis a učení.

Každý rok je povýšeno na klíčové univerzity, jako je „985“, „2111“ a „první třída“ Další vysoce kvalitní talenty.V posledních dvou letech mnoho univerzit, jako je Tsinghua University, Peking University, Zhejiang University, Fudan University a další univerzity, vydalo dobrou zprávu pro vynikající výkon absolventů školy na univerzitě.Při přijímací zkoušce na vysoké škole byli na univerzitě „C9“ přijati tři studenti. 985 „,“ 211 „a univerzity dvojité třídy vytvořily nejlepší výsledky v historii přijímací zkoušky na vysoké škole v okrese Chengyang.

■ Elegantní prostředí pro zařízení

Komplexně zvyšujte podmínky provozujících škol a užijte si prostředí učení a ubytování srovnatelné s univerzitami první třídy

V posledních letech škola dodržovala vývojové koncepty myšlenek a inovací zaměřených na člověka, koordinaci, zelenou, otevřenost a sdílení, plánování konstrukce hardwaru školy a vytváření zařízení první třídy, elegantní prostředí a harmonická humanitní obory.Škola si ve třídě uvědomila vzor managementu výukové budovy a zabudovala na vynikajícím místě vstupu na vysokou školu v provincii Shandong, takže většina studentů může v naší škole absolvovat přijímací zkoušku na vysoké škole.Škola nepřetržitě posilovala konstrukci informatizace a zavedla inteligentní vyučovací systémy, jako je komplexní hodnocení a nové řízení přijímací zkoušky na vysoké škole, což poskytuje silnou podporu výuce a učení.Aktivně otevřou nezávislou učební místnost, disciplinární dotazovací místnost, otevřenou knihovnu, laboratorní a komunitní aktivitu, aby vytvořila vynikající prostředí pro osobní a nezávislé učení studentů.Škola má vysokostandardní gymnasium, akademickou přednášku a budovu Tianwen, postavila standardizovanou restauraci, která pojme více než 3 000 lidí a moderní bytový dům se stavebním prostorem 8 800 metrů čtverečních. , a ohřívače vody jsou k dispozici, což umožňuje studentům využívat prostředí učení a ubytování srovnatelné s univerzitami první třídy.

V nové éře postavte novou cestu.Zaměření na velký cíl „kvality první třídy, vysoce kvalitní střední škola s uspokojením a spokojeností lidí“, plně implementujte vzdělávací politiku strany, plně implementují základní úkoly lidu Liveshu a neustále zlepšují konkurenceschopnost jádra Vývoj.

Konzultační telefonní telefon 0532-84712003.