„Profesionální • Technologie • Vzdělávání“ 2024 Mezinárodní akademické sympozium se koná v pracovní práci

Čína vzdělávací novinky Čína Čína vzdělávací zpravodajstvíNovinky (korespondent Cai Min Qin Kezhen Reporter Liu Dun), „Profesionální • Technologie • Vzdělávání“ (dále jen označováno jakoVTE) 2024 Mezinárodní akademické sympozium se konalo na Shenzhenově odborné a technické univerzitě (dále jen „hluboké odborné“).Tématem semináře je „Vývojový trend a interaktivní vztah okupace, technologie a vzdělávání“, který je hostován hlubokou odbornou povinností.

BýtVTEPrvní akademická aktivita po publikaci.Odborníci z univerzit, výzkumných institucí a mezinárodních organizací ze Spojených států, Británie, Francie a dalších zemí, zástupců domácích univerzit, výzkumných institucí a vydávajících jednotek, jako je Peking University, a mladí vědci při odchodu od profesních povinností.

Hluboký prezident,VTEEditor -in -Chief Xu Jian řekl,VTEZaložení mezinárodních časopisů pomůže Čínskému odbornému vzdělávání a globálním výměně odborného vzdělávání.VTEMezinárodní časopisy budou i nadále posilovat výstavbu odborných týmů a bude i nadále rozšiřovat mezinárodní rukopisy na vysoké úrovni.Škola využijeVTEMezinárodní časopis je pouto k vytvoření pulzující a inkluzivní akademické komunity a vyprávění příběhu odborného vzdělávání v Číně.

V agendě dvoudenního setkání sdíleli odborníci a vědci nový trend globálního rozvoje odborného vzdělávání se zaměřením na nové návrhy odborného vzdělávání v souvislosti s umělou inteligencí.Toto téma zahrnuje tvorbu dovedností a lidský kapitál, technologické inovace a vědecké a technologické politiky, odbornou strukturu a odborné trh, odborné vzdělávání a inženýrské vzdělávání, trendy mezinárodního rozvoje odborného vzdělávání atd., S bohatým obsahem a novou perspektivou.

Rozumí se, že „povolání • Technologie • Vzdělávání (angličtina)“ (Povolání, technologie a vzdělávání, Odkazováno naVTE) Je to první domácí vzdělávací anglický časopis založený Shenzhen Vocational Education.

Čína vzdělávací novinky Čína Čína vzdělávací zpravodajství(Reportér CAO XI korespondent Gao Chunmei Huang Xu) „Čínská bojová umění je velmi populární v zahraničí a vždy se zajímalo. Je tak vzrušující zažít Tai Chi s čínskými učiteli a studenty dnes!“ „Zažívám čínské bojové umění s cizími učiteli“ 12 zahraničních učitelů ze Spojených států, Spojených států, Nového Zélandu, Austrálie, Jižní Afriky, Francie a dalších zemí, které mají tradiční čínské kostýmy Tai Chi, aby zažily Čínu s učiteli a studenty Northeast Forestry University.

Cao Liyong, učitel severovýchodní lesnické univerzity, který získal sedmou část čínského bojového umění, vysvětlil znalosti čínského bojového umění na místě.Začal od původu a rozvoje čínského bojového umění, příčin boxu, příčin a žánrových charakteristik a postupně odhalil záhadný závoj čínského bojového umění.Cao Liyong také vzal Tajiquan jako příklad, aby vysvětlil přirozené spojení a jeho jedinečné kouzlo čínského bojového umění a orientální filozofie současně, demonstrační hnutí, vtipné jazyk a ostré pohyby způsobily, že všichni obdivují.

Studenti Asociace bojových umění na severovýchodě lesnické univerzity provedli techniky zbraní, hůlek, nožů, devíti biče v čínském bojovém umění a naplno vykázali jedinečné kouzlo čínských bojových umění a vyhráli potlesk zahraničních učitelů.Dvanáct zahraničních učitelů a spolužáků pociťovalo kouzlo Tai Chi a Pisclops pod vedením učitelů … v jejich pohybech, jednom tahu a tichém jednání zažili radost z učení čínského bojového umění.

„Všichni víme, že v Číně je hvězda Kung Fu Bruce Lee a vždycky mám rád čínské bojové umění. Dnes je první zkušenost. Je to opravdu úžasné a zajímavé. Po návratu do mého rodného města mohu také říct své rodině a Přátelé, kteří budu pracovat v Číně.V den akce představila Univerzita na severovýchodě lesnictví také dvojčata pro zahraniční učitele.

Luo Wei, zástupce tajemníku strany Olympijské vysoké školy na severovýchodě, představil, že vysoká škola integruje koncepty čínských a zahraničních vzdělávání a vysoce kvalitní vzdělávací zdroje pro provozování škol Studenti na vysoké škole budou studovat v zahraničí po dokončení úkolů domácího učení.„Zahraniční učitelé a čínští studenti studující bojová umění jsme pečlivě vytvořeni“Den kultury„Jedna z značek kulturních výměn v Číně a cizích zemích se bude konat v budoucnu“

Čína vzdělávací novinky Čína Čína vzdělávací zpravodajství(Reportér Cao XI) Nedávno Harbin Normal University Academy of Fine Arts a Harbin Normal University přidružená střední škola (dále jen označovaná jako „normální univerzitní přidružená střední škola“) provedla výzkumné aktivity umělecké galerie, aby prozkoumala implementační cestu „Integrovaného“ Estetické vzdělávání na velkých a středních školách. “55 studentů středních škol z normální univerzity vstoupilo do Harbin Normal University Art Museum na návštěvu.

Během akce vedl vysokoškolský student na Akademii výtvarných uměníNormal University přidružená střední škola的 学生们 参观 并 讲解 《遥看 春色 美育 浸润 哈师 大 美术 学院 2024 届 本科 毕业 作品 展 , 中国 画 、 水彩 油画 油画 视觉 传达 传达 传达 、 视觉 传达 传达 传达 视觉 视觉 、 水彩 水彩 水彩 、 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩 水彩Barevné umělecké formy, jako je instalační umění, více než 240 originálních uměleckých děl vysokoškolských studentů, přinesly studentům středních škol estetickou hostinu.

Tato výstava je stáleNormal University přidružená střední školaStudenti středních škol poskytují 7 estetických vzdělávacích oblastí, jako je čínská malba, vodopád, kaligrafie, nerelický ventilátor, tisknutí kladiva, papír a dřevěné desky. Třída (3) uvedla: „Nejvíce se zajímám o oblast zážitku z kaligrafie a cítím kouzlo psaní v čínském textu. Tentokrát je umělecká třída pro nás studenty středních škol tak smysluplná.“